Αθλητισμός

Τότεναμ: Αιχμές Μουρίνιο για τον Μπέιλ

Τότεναμ: Αιχμές Μουρίνιο για τον Μπέιλ
Τότεναμ: Ο Πορτογάλος τεχνικός ρωτήθηκε για την απουσία του Ουαλού σταρ.

Καθόλου ικανοποιημένος δεν είναι ο Πορτογάλος προπονητής ποδοσφαίρου και πρώην ποδοσφαιριστής ο οποίος θεωρείται από πολλούς από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία του ποδοσφαίρου, με πολλές διακρίσεις και τίτλους, Ζοζέ Μουρίνιο.

Όπως μαρτυρούν και οι δηλώσεις του, δεν κρύβει την ενόχληση του για τη συμπεριφορά του Γκάρεθ Μπέιλ, με την Τότεναμ, μετά από ένα απίστευτο σε εξέλιξη και σασπένς παιχνίδι, να ηττείται από την Έβερτον με 5-4 στην παράταση και να αποκλείεται από τα προημιτελικά του κυπέλλου Αγγλίας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ρωτήθηκε για την απουσία του Ουαλού σταρ και τόνισε το εξής: «Με τη Γουέστ Μπρομ δεν έπαιξε. Τη Δευτέρα ήμουν λίγο έκπληκτος όταν ενημερώθηκα πως περίμενε μια μαγνητική γιατί ένιωθε ενοχλήσεις σε κάποιο σημείο».

«Δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα και την Τρίτη ζήτησε να δουλέψει με το επιστημονικό επιτελείο μας για να δυναμώσει την περιοχή που δε νιώθει καλά. Αυτός είναι ο λόγος που δεν έπαιξε, αλλά εγώ πιστεύω πως δεν είναι τραυματίας. Απλά δεν νιώθει καλά…», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε πως η Τότεναμ ηττήθηκε με 5-4 στην παράταση (4-4 στα 90 λεπτά) από την Έβερτον και αποκλείστηκε από την συμμετοχή της στα προημιτελικά του αγγλικού Κυπέλλου. Είναι η πρώτη φορά που ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο δέχεται πέντε γκολ, από τον Ιανουάριο του 2005, όταν με την Τσέλσι τότε, είχε ηττηθεί με 5-3 από την Τότεναμ του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

«Μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε όταν είχαμε την μπάλα. Σημειώσαμε τέσσερα γκολ και τα γκολ αυτά δεν ήταν αρκετά. Προφανώς πονάει να χάνουμε, γιατί το συναίσθημα είναι ότι παίξαμε πολύ καλά. Όταν είχαμε την μπάλα ήμασταν γενναίοι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Συνέβησαν όλα σε πέντε λεπτά τρία λάθη, τρία γκολ», εξέφρασε ο Πορτογάλος προπονητής της Τότεναμ.

«Σας παρακαλώ μην με κάνετε να μιλήσω πολύ για τα αμυντικά λάθη που κάναμε, γιατί προφανώς δεν αισθάνομαι πολύ άνετα να μιλάω γι’ αυτά. Παίξαμε απίστευτα καλά με την μπάλα, αλλά κάναμε λάθη και έχουμε τιμωρηθεί για αυτά», προσέθεσε ο Μουρίνιο.

Σημειώνεται πως μετά από ένα απίστευτο σε εξέλιξη και σασπένς παιχνίδι, η Έβερτον νίκησε την Τότεναμ, πλαισιώνοντας με αυτόν τον τρόπο, τις Μπόρνμουθ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Λέστερ, που είχαν πάρει τα πρώτα πέντε «εισιτήρια» για τους «8».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments