Αθλητισμός

Μαντί Καμαρά: Ως το 2024 στον Ολυμπιακό

Μαντί Καμαρά: Ως το 2024 στον Ολυμπιακό
Μαντί Καμαρά: Σε μόλις δυόμιση σεζόν ο 24χρονος έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 100 συμμετοχές με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Με τον δαφνοστεφανομένο έφηβο στο στήθος θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2024. Ο 24χρονος άσος από τη Γουινέα είναι από τους πιο ακριβούς παίκτες των Πειραιωτών και από το καλοκαίρι του 2018, όταν και αποκτήθηκε από την Αζαξιό, έχει αποδειχτεί λίρα 100. Η εξέλιξη του είναι εμφανής, με τα νούμερα να τα λένε όλα. Σε 112 εμφανίσεις έχει 16 τέρματα και 11 τελικές πάσες. Φέτος μετρά συνολικά 25 συμμετοχές, 3 γκολ και 4 ασίστ.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την ανανέωση του συμβολαίου του:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μαντί Καμαρά. Το νέο συμβόλαιο του διεθνούς άσου θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024. Ο Μαντί Καμαρά γεννήθηκε στο Ματάμ της Γουϊνέας στις 28 Φεβρουαρίου του 1997. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Σάντομπα, ενώ σε ηλικία 19 ετών πήρε μεταγραφή στην Αζαξιό. Στη γαλλική ομάδα παρέμεινε για δύο χρόνια, καθώς το καλοκαίρι του 2018 μετακόμισε στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Λίγους μήνες αργότερα έγινε διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του και πλέον μετράει 16 συμμετοχές με το εθνόσημο, έχοντας σκοράρει μία φορά. Σε μόλις δυόμιση σεζόν ο Μαντί Καμαρά έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 100 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού, πανηγυρίζοντας πέρυσι την κατάκτηση του νταμπλ.

Υπενθυμίζεται ότι με τους Πειραιώτες έχουν επίσης ανανεώσει οι Γιουσέφ Ελ Αραμπί (2022), Ρούμπεν εμέδο (2023) και Γιώργος Μασούρας (2024).

Μάλιστα, για τους τρεις αυτούς παίκτες όπως αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής» έγινε και αύξηση αποδοχών. Ο Μαροκινός φορ ανέβηκε από το 1,5 εκατ. στα 2 εκατ. ευρώ ετησίως, ο Πορτογάλος στόπερ από τις 600 χιλιάδες στο 1 εκατ. ευρώ το χρόνο και ο Έλληνας εξτρέμ ανέβηκε στις 450.000 ευρώ. Οι ανανεώσεις των συμβολαίων θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες με τους Κωνσταντίνο Τζολάκη, Θανάση Ανδρούτσο, Ουσεϊνού Μπα, Βασίλη Σουρλή, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μάριο Βρουσάι να παίρνουν και αυτοί σειρά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments