Ελλάδα

Απόστολος Λύτρας: Η Ιωάννα είναι ψυχολογικά ράκος μετά την επίθεση με το βιτριόλι – Δεν βγαίνει στο φως

Απόστολος Λύτρας: Η Ιωάννα είναι ψυχολογικά ράκος μετά την επίθεση με το βιτριόλι – Δεν βγαίνει στο φως
Απόστολος Λύτρας: Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε επίσης, στις τρεις υποθέσεις που ξεχωρίζει διότι τον συγκλόνισαν λόγω της αγριότητας του εγκλήματος που διαπράχθηκε.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε τον γνωστό ποινικολόγο που έχει παραστεί σε πολλές υποθέσεις που απασχόλησαν την κοινή γνώμη, Απόστολο Λύτρα, στη βραδινή του εκπομπή στον ΑΝΤ1, το «The 2Night Show».

Ο πολύ γνωστός δικηγόρος μίλησε για πολύκροτες δικαστικές υποθέσεις που έχει αναλάβει και έχουν σοκάρει το πανελλήνιο ενώ παράλληλα, εξήγησε γιατί ένας δικηγόρος δεν πρέπει να ταυτίζεται ούτε με το έγκλημα ούτε με τον κατηγορούμενο. Πρόκειται μάλιστα, για τον δικηγόρο της 34χρονης Ιωάννας που τον περασμένο Μάιο δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι και αναφέρθηκε-πέρα από τη δικηγορία- και την περιπέτεια της υγείας που πέρασε αλλά και για την άτυχη Ιωάννα, το θύμα της τραγικής επίθεσης.

«Αδιανόητο ήταν το έγκλημα με την Ιωάννα με το βιτριόλι. Πραγματικά ο κόσμος έχει ξεφύγει, θεωρώ πως η συγκεκριμένη πήγε να την σκοτώσει, υπήρχε μια παρακολούθηση για να την καταστρέψει εφ’ όρου ζωής, είναι τραγικό. Η Ιωάννα σήμερα δεν είναι καλά, είναι ψυχολογικά ράκος, δεν μπορεί να βγει στο φως της ημέρας, αντιλαμβάνεστε όταν συμβαίνει αυτό το πράγμα σε μια τόσο όμορφη κοπέλα», σχολίασε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της.

Μιλώντας στον παρουσιαστή, ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε στις τρεις υποθέσεις που ξεχωρίζει διότι τον συγκλόνισαν λόγω της αγριότητας του εγκλήματος που διαπράχθηκε αλλά και λόγω των συνεπειών στον οικογενειακό και κοινωνικό περίγυρο.

«Με είχε σοκάρει το έγκλημα στο Κορωπί, που μπροστά στα παιδιά, η σύντροφος του πατέρα, σκότωσε τη μητέρα τους. Επειδή έχω σχέση με τα παιδιά είναι πολύ δύσκολο. Αυτή η σκηνή που έχουν δει… Ήταν σοκαριστικό, είχε και άλλα επακόλουθα, βλέπεις να διαλύεται μια οικογένεια», τόνισε ενώ μια ακόμα περίπτωση που τον τάραξε βαθιά ήταν η επίθεση με βιτριόλι πριν από ελάχιστους μήνες στην Καλλιθέα.

Ένα ακόμη έγκλημα που έχει χαραχτεί στη μνήμη του ήταν αυτό που απασχόλησε την κοινή γνώμη πριν από μερικά χρόνια με θύμα έναν ιερωμένο στην Ηλεία. «Έγκλημα πάθους σοκαριστικό ήταν μια υπόθεση στην Ηλεία με κάποια κυρία η οποία κατηγορήθηκε ότι έβαλε τον εραστή να σκοτώσει τον σύζυγο της για να είναι μαζί. Αυτή ήταν η κατηγορία. ο σύζυγος ήταν παπάς είχε γίνει χαμός και μέχρι σήμερα το αρνείται. Λέει ότι εγώ δεν τον έβαλα, το έκανε με δική του πρωτοβουλία».

Όσο για τον λόγο που έχει αυξηθεί η εγκληματικότητα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, «είναι ένα πράγμα που συνέβαινε και στο εξωτερικό και τώρα έχει έρθει εδώ. Με ανθρώπους που έρχομαι σε επαφή να τους υπερασπιστώ, πολλές φορές δεν έχουν αντιληφθεί περί τίνος πρόκειται. Για να οδηγηθεί κάποιος σε έγκλημα έχει να κάνει με την προσωπικότητα , με την οικογένεια με τα βιώματα. υπάρχει ένα υπόβαθρο για να οδηγηθεί εκεί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments