Lifestyle

Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν είσαι θύμα γιατί κοινοποιείς την ιστορία σου

Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν είσαι θύμα γιατί κοινοποιείς την ιστορία σου
Σίσσυ Χρηστίδου: Το συγκινητικό μήνυμά της στα θύματα των σεξουαλικών παρενοχλήσεων.

Με μία ανάρτησή της στο Instagram αποφάσισε να δείξει για ακόμη μία φορά τη στήριξή της σε άτομα που έχουν δεχθεί κάποιου είδους κακοποίηση στο παρελθόν. Στο χώρου του θεάτρου οι καταγγελίες πληθαίνουν καθημερινά, ενώ το θέμα έχει θιχτεί πολλές φορές στην εκπομπή της «Έλα Χαμογέλα».

«Δεν είσαι θύμα γιατί κοινοποιείς την ιστορία σου, είσαι ένας επιζών που βάζει φωτιά στον κόσμο με την αλήθεια σου. Και ποτέ δε ξέρεις ποιος χρειάζεται το φως σου, τη ζεστασιά σου και το θάρρος σου» έγραψε στην ανάρτησή της η Σίσσυ Χρηστίδου.

Παράλληλα μια ακόμη αινιγματική δημοσίευσή της στο εν λόγω μέσω κοινωνικής δικτύωσης, έκανε τους ακόλουθούς της να αναρωτιούνται αν ίδια έχιε κάποιο προσωπικό ζήτημα, ή ετοιμάζεται να κάνει κάποια μεγάλη αποκάλυψη στην εκπομπή της. Ειδικότερα έγραψε: «Κάποιες μέρες στην δουλειά είναι πιο δύσκολες από άλλες. Και κάποιες πιο δύσκολες από όλες.. Θα προσπαθήσω όμως να χαμογελάσω αύριο. Γιατί έβαλες το λιθαράκι σου σήμερα, αυτός ο κόσμος να γίνει λίγο καλύτερος… σ´ευχαριστώ γι΄αυτο».

Η αποκάλυψη της Ηλιάνας Αραβή στην εκπομπή της

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι μία από τις καταγγελίες που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του πανελλήνιου, ήταν αυτή της Κύπριας ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή, που έγινε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της.

«Μιλάω για γνωστό κωμικό ηθοποιό. Ήταν ευγενικός στην αρχή αλλά μετά έπαθα σοκ. Το είχα πει στους γονείς μου αλλά φοβόμουν να το πω στη σχολή. Μου έκανε μάθημα στη δραματική σχολή. Άρχισε να με φλερτάρει, αλλά ήταν διακριτικός στην αρχή. Με είχε πάει σε μια οντισιόν σε σήριαλ. Δεν με πήραν στη σειρά. Εκείνος συνέχισε να με φλερτάρει. Με πήρε τηλέφωνο ένα πρωί, αυνανιζόταν και ήθελε να συμμετέχω και εγώ. Μου είχαν κοπεί τα πόδια. Του είπα ότι δεν θέλω ότι σε βλέπω σαν πατέρα μου. Για μένα ήταν είδωλο. Έπαθα σοκ Μετά από χρόνια έμαθα ότι το έκανε στη σχολή και σε άλλες κοπέλες», είχε δηλώσει η ηθοποιός στην εκπομπή. Την επόμενη ημέρα ο Παύλος Χαϊκάλης αποκάλυψε πως το πρόσωπο το οποίο κατήγγειλε η Ηλιάνα Αραβή ήταν ο ίδιος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments