Αθλητισμός

ΟΦΗ Βόλος: 1-2

ΟΦΗ Βόλος: 1-2
ΟΦΗ Βόλος: Τα γκολ των Χουάν Χοσέ Περέα και Τάσου Δουβίκα έδωσαν τη νίκη στους Θεσσαλούς.

Το ΟΦΗ – Βόλος είχε σκορ 1-2, υπέρ των φιλοξενούμενων, αποδίδοντας εξαιρετικά στο πρώτο ημίωρο και περνώντας νικηφόρα από το «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», βυθίζοντας ακόμα περισσότερο την αντίπαλη ομάδα.

Τα γκολ των Χουάν Χοσέ Περέα (3ο λεπτό) και Τάσου Δουβίκα (22ο λεπτό) έδωσαν τη νίκη στους Θεσσαλούς στο ματς της 22ης αγωνιστικής της Super League, με τον ΟΦΗ να έχει δύο δοκάρια και απλά να μειώνει με το παρθενικό τέρμα του Λουκ Καστάινιος.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό. Πριν συμπληρωθεί το τρίτο λεπτό, από σέντρα του Ντάαν Ριένστρα, με κεφαλιά ο Χουάν Χοσέ Περέα νίκησε τον Δημήτρη Σωτηρίου για το 0-1!

Και στο 22ο λεπτό διπλασίασαν τα τέρματά τους, όταν έπειτα από μπαλιά του Ζουλιάν Μπαρτόλο, ο Δουβίκας βγήκε στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ και πλάσαρε τον Σωτηρίου για το 0-2. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Φαούστο Γκρίλο αστόχησε με το κεφάλι μέσα από τη μικρή περιοχή έπειτα από το φάουλ του Σωτήρη Νίνη, με τους γηπεδούχους να δείχνουν πελαγωμένοι.

Ήταν και άτυχοι, καθώς στο 32ο λεπτό και μετά από κόρνερ του Πασχάλη Στάικου, ο Καστάινιος πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Κώστας Γιαννούλης με πλασέ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μπόρις Κλέιμαν.

Οι Κρήτες ξεκίνησαν δυναμικά στο δεύτερο μέρος, σε μια προσπάθεια να μειώσουν και να μπουν ξανά στο παιχνίδι. Αλλά αν και η ομάδα του Γιώργου Σίμου πίεσε, δεν μπόρεσε ούτε φάσεις να δημιουργήσει ούτε να ισοφαρίσει. Πλέον, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, ο ΟΦΗ μετράει έξι διαδοχικές ήττες και μπλέκει σε περιπέτειες αλλά, τουλάχιστον, κατάφερε να βρει δίχτυα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων ήταν ως εξής:

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Κοροβέσης (62ο λεπτό Λυμπεράκης), Γιαννούλης, Βαφέας (76ο λεπτό Σόουζα), Διαμαντής, Ουές, Ντε Γκουζμάν (61ο λεπτό Γρίβας), Μεγιάδο, Στάικος, Στάρτζεον, Καστάινιος.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Φερράρι, Γκρίλο, Μήτογλου, Ριένστρα (46ο λεπτό Κιάκος), Τσοκάνης, Μαρτίνες (90’+2′ Κρητικός), Δουβίκας, Μπαρτόλο (66ο λεπτό Σάντσες), Νίνης (76ο λεπτό Σάντος), Περέα.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Super League:

Ακόμη ένα βήμα προς την εξασφάλιση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος φιλοδοξεί να κάνει ο Ολυμπιακός, καθώς φιλοξενήθηκε από τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο σπουδαιότερο παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής της Super League. Από τον Οκτώβριο του 2017, και χάρη σε ένα γκολ του Λούκας Βιγιαφάνιες, έχει να νικήσει ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό.

Η αυλαία πέφτει τη Δευτέρα στο Περιστέρι (15 Φεβρουαρίου στις 17:15) και όχι στα Γιάννενα, λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου στους «Ζωσιμάδες», με τον ΠΑΣ να φαντάζει ως επικίνδυνο εμπόδιο στο διάβα του ΠΑΟΚ.

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου

  • 17:15 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης-Λαμία (ολοκληρώθηκε)
  • 19:30 «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης-Ατρόμητος (ολοκληρώθηκε)

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου

  • 15:00 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης-Παναιτωλικός (ολοκληρώθηκε)
  • 17:15 Στάδιο Αλκαζάρ, ΑΕΛ-ΑΕΚ (αναβλήθηκε)
  • 17:15 «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ΟΦΗ-ΝΠΣ Βόλος (ολοκληρώθηκε)
  • 19:30 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου

  • 17:15 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ
svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments