Video

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 92: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 15/02 – Η αποκάλυψη της Δρόσως ταράζει την Ελένη

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 92: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 15/02 – Η αποκάλυψη της Δρόσως ταράζει την Ελένη
Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 92: Η αποκάλυψη της Δρόσως στην Ελένη θα την οδηγήσει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Θα καταφέρει ο Βόσκαρης να γλυτώσει από τα χέρια του Θανάση; Η Ασημίνα υποψιάζεται πως κάποιος καινούριος άντρας έχει μπει στη ζωή της Δρόσως κι αποφασίζει να το ερευνήσει. Η αποκάλυψη της Δρόσως στην Ελένη θα την οδηγήσει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της… Η Ανέτ ανακαλύπτει πως ο Σωκράτης συνεχίζει την συνεργασία με τον Δούκα κι αποφασίζει να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

Η μέρα για την υπογραφή της συμφωνίας του Ιγνατιάδη με τον συνεταιρισμό, φτάνει. Θα καταφέρει ο Δούκας να τα πάρει όλα στα χέρια του; Ο Μιλτιάδης κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να απελευθερωθεί από τον Γιάννο, πριν φτιάξει τη νέα του ζωή με τη Βιολέτα. Το αναίσθητο σώμα μιας γυναίκας, θα ταράξει συθέμελα το σπίτι των Σεβαστών.

Η ιστορία της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1

Οι «» είναι ελληνική δραματική σειρά που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό  τη σεζόν 2019 – 2020, ενώ ανανεώθηκε και για δεύτερη χρονιά. Η σειρά γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ο ισχυρός μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής Δούκας Σεβαστός θέλει πάση θυσία να αποκτήσει την έκταση που έχουν στον κάμπο τρεις ορφανές αδελφές, για να τη χρησιμοποιήσει προς ίδιον όφελος. Πρόκειται για τα κτήματα της 28χρονης Ελένης, της 22χρονης Ασημίνας και της 18χρονης Δρόσως.

Τα τρία κορίτσια έχουν χάσει και τον πατέρα και τη μητέρα τους και έτσι η μεγαλύτερη αδελφή, που είναι και η προστάτιδα των μικρότερων, αναγκάζεται ύστερα από πιέσεις να προχωρήσει σε μια συμφωνία με τον τσιφλικά. Να παντρευτεί τον μεγαλύτερο γιο του Σέργιο και εκείνος να πάρει τα κτήματα ως προίκα, αλλά παράλληλα να διασφαλιστεί το μέλλον της ίδιας και των μικρότερων αδελφών της. Ωστόσο, το βράδυ του γάμου της αυτή και οι αδελφές της θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments