Ελλάδα

Στο MEGA έκαναν τη γκάφα της χρονιάς και έγιναν viral

Στο MEGA έκαναν τη γκάφα της χρονιάς και έγιναν viral
Μια γκάφα στην πρωινή εκπομπή του MEGA έγινε viral στο διαδίκτυο.

Στην τηλεόραση έχουμε ακούσει χιλιάδες φορές τη φράση “συμβαίνουν αυτά στις ζωντανές εκπομπές”. Κάτι τέτοιο έγινε και στην πρωινή εκπομπή του MEGA. Μια ρεπόρτερ της εκπομπής έκανε ρεπορτάζ σε ένα ζαχαροπλαστείο προκειμένου να μιλήσει με τον ιδιοκτήτη για την κίνηση της αγοράς κατά τη διάρκεια του lockdown. Φυσικά αμφότεροι φορούσαν μάσκες και κρατούσαν μια απόσταση μεταξύ τους. Ωστόσο το πρόβλημα ξεκίνησε όταν διακόπηκε η σύνδεση.

Για την ακρίβεια η ρεπόρτερ πίστευε ότι έχει σταματήσει η σύνδεση, αλλά για κάποια λεπτά ήταν ακόμα στον τηλεοπτικό “αέρα”. Τότε η κάμερα την έπιασε να βγάζει τη μάσκα της για να συνομιλήσει με τον ιδιοκτήτη του ζαχαροπλαστείου. Φυσικά αυτή η εικόνα προκάλεσε πολλά σχόλια και έγινε άμεσα viral. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι δημοσιογράφοι έχουν κάνει…παρατηρήσεις σε περαστικούς και σίγουρα αυτή η εικόνα δεν αντιμετωπίστηκε θετικά από τον κόσμο.

Mega: Αυτή η εκπομπή ολοκληρώνεται πρόωρα

Πριν την ώρα της φαίνεται πως τελειώνει η εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη. Το «Έλα και θα δεις» ύστερα από δέκα επεισόδια στο Mega ρίχνει αυλαία, καθώς τα νούμερα είναι χαμηλά. Αν και το πρότζεκτ διαφημίστηκε πάρα πολύ δεν έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα από πλευράς τηλεθέασης κάτι που φάνηκε και μέσα στις γιορτές.

Η εκπομπή που φέρει την υπογραφή της Σεμίνας Διγενή καθώς είναι βασισμένη σε δική της ιδέα έχοντας ως πρότυπο τις δικές της εκπομπές τύπου «Κοίτα τι έκανες» θα πει «αντίο» στο τέλος του Φεβρουαρίου. Σημειώνεται ότι κάποια στιγμή είχε παρθεί η απόφαση να προβάλλεται δυο φορές την εβδομάδα, κάτι που ωστόσο δεν έγινε τελικά ποτέ.

Έτσι, μετά από την ολοκλήρωση των δέκα εκπομπών που έχουν πάρει το «πράσινο» φως από τους ιθύνοντες του καναλιού, η εκπομπή -σύμφωνα με τα ρεπορτάζ- θα ολοκληρωθεί. Αυτό πρόκειται να συμβεί στα τέλη του μήνα που διανύουμε, καθώς ήδη έχουν προβληθεί έξι επεισόδια στα οποία έχουν φιλοξενηθεί μεγάλες προσωπικότητες από τον χώρο του τραγουδιού και της υποκριτικής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments