Lifestyle

Αλέξης Παππάς: Η ξανθιά κουκλάρα που τον περιμένει εκτός Survivor

Αλέξης Παππάς: Η ξανθιά κουκλάρα που τον περιμένει εκτός Survivor
Αλέξης Παππάς: Η σύντροφος του ηθοποιού είναι εντυπωσιακή.

Μπορεί ο Αλέξης Παππάς να έχει πολλά προβλήματα στην παραλία με τους Μπλε, αφού η συμπεριφορά του τις τελευταίες ημέρες προκαλεί γκρίνιες και τσακωμούς στην παραλία, στα προσωπικά του όμως τα πηγαίνει περίφημα. Η σύντροφός του είναι κουκλάρα και τον περιμένει με ανυπομονησία στην Ελλάδα.

Ποια είναι;

Ακούει στο όνομα Αλέσια. Είναι πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός και μάλιστα έχει στείλει στον Αλέξη μηνύματα στο Survivor, τα οποία ο ίδιος διαβάζει κάθε φορά που η μπλε ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας. Η Αλέσια δεν είναι από την Ελλάδα, ζει μόνιμα στο εξωτερικό και δραστηριοποιείται στο κομμάτι της αρχιτεκτονικής και του design εσωτερικών χώρων. Πρόκειται αναμφίβολα για μία πολύ όμορφη γυναίκα, την οποία ο ηθοποιός περιμένει πως και πως να σφίξει ξανά στην αγκαλιά του.

Σημειώνεται ότι η ίδια η Αλέσια έχει επιβεβαιώσει τη σχέση της με τον Αλέξη Παππά με μία φωτογραφία που έχει ποστάρει στο προφίλ της πριν από μερικές μέρες. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από τη στιγμή που ο Αλέξης Παππάς διαβάζει το γράμμα της και στη λεζάντα της ανάρτησής της γράφοντας πόσο πολύ της λείπει. Μάλιστα, στην φωτογραφία φαίνεται η φράση «Το τέλος της αρχής μιας ιστορίας αγάπης», κομμάτι από το γράμμα της στον ηθοποιό.

«Ο Παππάς έχει τον ρόλο του κακού γιατί είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους»

Πάντως ο Αλέξης Παππάς τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους Μπλε με τις διαμάχες στην παραλία να διαδέχονται η μία την άλλη. Φίλος του, μίλησε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και δήλωσε: «Είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες γι’ αυτό και τον βλέπουμε σε έναν συγκεκριμένο ρόλο. Ο ρόλος του κακού. Είναι ένας ρόλος το να μιλάει λίγο παραπάνω από τους άλλους, είναι ένας ρόλος να απαντάει στους άλλους, σίγουρα υπάρχουν και σκηνές που δεν ξέρουμε τι έχει ειπωθεί από την αντίπαλη ομάδα». Αναφορικά με το αν υπάρχει κάτι ανάμεσα στον Αλέξη και την Ελευθερία Ελευθερίου, είπε ότι «οποιαδήποτε κοπέλα στο Survivor μπορεί να γοητευτεί από τον Αλέξη, αλλά ο ίδιος δύσκολα να γοητευτεί από κάποια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments