Lifestyle

Η Κάτια Ταραμπάνκο στο ελληνικό Playboy

Η Κάτια Ταραμπάνκο στο ελληνικό Playboy
Κάτια Ταραμπάνκο: Απάντησε σε 20 ερωτήσεις η πρώην παίκτρια του Survivor.

Η Κάτια Ταραμπάνκο έκανε θραύση όσο ήταν στο Survivor αφού τόσο οι εκπομπές της τηλεόρασης όσο και τα social media ασχολούνταν συνεχώς μαζί της. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης απάντησε σε 20 ερωτήσεις του ελληνικού Playboy.

Αρχικά τη ρώτησαν τι είναι το ακράπι σε ένα ιστιοπλοϊκό. Η ίδια με χιούμορ ρώτησε αν μπορεί να πάρει ένα τηλέφωνο, προφανώς σε γνωστό ή γνωστή της για να πάρει την απάντηση.

Έπειτα τη ρώτησαν: «όταν είχε καιρό, πώς την πάλευες». Η Κάτια είπε ότι ήταν η καλύτερή της. Στη συνέχεια, βέβαια, πρόσθεσε ότι είχε γεμίσει μελανιές σε όλο το σώμα αφού δεν ήξερε πού πάταγε και πού βρισκόταν πάνω στο σκάφος, όπως τόνισε. «Ήταν σαν ένα λούνα παρκ στη θάλασσα, στο Αιγαίο», σημείωσε.

Για το αν μόλις τελείωσαν τα γυρίσματα, πήρε το μισό σκάφος; «Μόλις τελειώσει η εκπομπή θα πάρω μισό σκάφος», είπε ξανά με χιούμορ η Κάτια Ταραμπάνκο.

Στη συνέχεια τη ρώτησαν αν το sexiness είναι κάτι που το έχουμε ή φτιάχνεται; «Θεωρώ ότι είναι κάτι που το έχει κάθε γυναίκα», είπε η Κάτια. Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «αλλά καλλιεργείται και αν δεν καλλιεργείται, εξαφανίζεται», όπως προειδοποίησε.

Μετά η ερώτηση ήταν: «θυμωμένη Ζενεβιέβ ή εξορία στο Αρχιπέλαγος Γκουλάγκ. Η πρώην παίκτρια του GNTM είπε: «Το να είναι θυμωμένη η Ζενεβιέβ με σένα, λογικά συνεπάγεται με το δεύτερο. Με την εξορία, ξεκάθαρα. Θυμωμένη Ζενεβιέβ, προτιμώ. Μ’ αρέσει αυτή η γυναίκα».

Έπειτα, η ερώτηση ήταν αν η ομορφιά βοηθάει να μη δεχτεί ένα παιδί μετανστών ρατσισμό στο σχολείο του. Η Κάτια Ταραμπάνκο είπε: «Καθόλου, γιατί είσαι και μετανάστης ή μετανάστρια, είσαι και όμορφος και τα παιδάκια ξεκινάνε να κάνουνε bullying». «Ποια είναι αυτή η όμορφη, η ξανθιά, η ψηλή», πρόσθεσε με έναν μορφασμό που έλεγε πολλά.

Για το αν μια κοπέλα που μπαίνει σε ένα ριάλιτι αντιμετωπίζει διακρίσεις. Η Κάτια απάντησε ότι αυτό συμβαίνει ξεκάθαρα. Θεωρούν, είπε, ότι το κάνεις για σου ανοίξουν οι πόρτες στην τηλεόραση ή να πάρεις followers στο Instagram.

Δείτε όλες τις απαντήσεις της Κάτια Ταραμπάνκο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments