Ελλάδα

Βασίλης σεξουαλική κακοποίηση: «Δεν είμαι ήρωας, είμαι θύμα ενός παιδεραστή»

Βασίλης σεξουαλική κακοποίηση: «Δεν είμαι ήρωας, είμαι θύμα ενός παιδεραστή»
Βασίλης σεξουαλική κακοποίηση: Συγκλονίζει ο 40χρονος πλέον άνδρας.

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες ώρες από την στιγμή που η Λίνα Μενδώνη μίλησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη, αναφέροντας ότι είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος.

Τώρα, ο 40χρονος Βασίλης που εμφανίστηκε προχθές το βράδυ στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από γνωστό ηθοποιό – σκηνοθέτη όταν ήταν μόνο 15 χρονών, επανήλθε με ανάρτησή του στο Facebook, στην οποία γράφει ότι «το μόνο που ζητώ είναι Δικαιοσύνη».

Ο 40χρονος πλέον άνδρας αναφέρει: «Δεν είμαι ήρωας, είμαι θύμα ενός παιδεραστή και θέλω δικαιοσύνη. Σας άφησα την ψυχή μου και τα όπλα να πολεμήσουμε. Σας ευχαριστώ για όλη αυτήν την υποστήριξη. Τη νέα μου οικογένεια, τα αδέρφια μου, που μεγαλώνει δυστυχώς μερα με την ημέρα αλλά γινόμαστε πιο δυνατοί. Εις το επανιδείν».

Ο Βασίλης, ο οποίος ζει μόνιμα στο Βερολίνο και δεν έχει σχέση με το ελληνικό θέατρο κατήγγειλε πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά από γνωστό θεατράνθρωπο όταν ήταν ακόμη ανήλικος. Μπορεί στην τηλεοπτική του συνέντευξη να μην τον κατονόμασε, ωστόσο το όνομα του θεατράνθρωπου περιλαμβάνεται στη μήνυση που έχει καταθέσει ενώπιον του Εισαγγελέα.

Θυμηθείτε τη συνέντευξη που έδωσε

Πιο αναλυτικά, στη μήνυση που κατέθεσε στις 8 Φεβρουαρίου, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, αναφέρει, ανάμεσα σε άλλα, πως η σεξουαλική παρενόχληση ξεκίνησε όταν ήταν 15 ετών, στο καμαρίνι του σκηνοθέτη, ενώ συνεχίστηκε για τέσσερα ολόκληρα χρόνια οδηγώντας στην αποπλάνηση και τον βιασμό του.

«Λείπω πολλά χρόνια στο Λονδίνο και γύρισα στην Ελλάδα. Θα γύριζα τη γη και τον ουρανό για να κάνω αυτή τη μήνυση. Ήθελα να εκπροσωπηθώ από έναν δικηγόρο και όχι να το καταγγείλω στα social media. Τα τελευταία χρόνια μου είχε δημιουργηθεί πάρα πολύ η ανάγκη να το μοιραστώ και είχα πει στους φίλους μου την ιστορία για να τη διαδώσουν. Έψαχνα ανθρώπους που να έχουν ζήσει τα ίδια από τον συγκεκριμένο άνθρωπο», είπε ο ηθοποιός, ενώ στη συνέχεια περιέγραψε τι βίωνε.

Μεταξύ άλλων, είπε: «Καθόμασταν δίπλα –δίπλα στον καναπέ. Με προσέγγισε. Εγώ ήμουν ταραγμένος και ξαφνικά με φίλησε. Εκεί έτρεμα. Είχα σοκαριστεί, ήμουν 15 χρονών. Είχα πάει για να συζητήσω για το θέατρο και αιφνιδιάστηκα. Είχα παγώσει. Αλλά μέσα μου ένιωθα και έναν ενθουσιασμό. Έφυγα και δεν πήγα τοις πρώτες ώρες στο σχολείο. Είπα την ιστορία σε μια φίλη μου. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι είχε γίνει. Εκείνος μου είχε πει να τον παίρνω τηλέφωνο και να συναντηθούμε την επόμενη ημέρα. Δεν θυμάμαι πάρα πολλά. Έχω μπλοκάρει αρκετά πράγματα σε σχέση με τις πιο ιδιωτικές στιγμές μας. Την τρίτη φορά δέχθηκα την σεξουαλική κακοποίηση. Εγώ απλά ακολουθούσα. Όλο αυτό κράτησε σχεδόν τέσσερα χρόνια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments