Ελλάδα

Βάσω Λασκαράκη: Ήξερα αλλά δεν έφτανε το μυαλό μου στη νοσηρότητα αυτή

Βάσω Λασκαράκη: Ήξερα αλλά δεν έφτανε το μυαλό μου στη νοσηρότητα αυτή
Βάσω Λασκαράκη: Η ηθοποιός δήλωσε ότι γνώριζε από τις πρώτες ημέρες που ήρθε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα τι συνέβαινε με συγκεκριμένους ανθρώπους στον θεατρικό χώρο.

Καλεσμένη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο, στην εκπομπή «Dot.» στον ΣΚΑΙ, ήταν το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, η γνωστή ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη, η οποία μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και απάντησε για τις καταγγελίες εις βάρος συναδέλφων της, ηθοποιών και σκηνοθετών, και για το σκάνδαλο στο ελληνικό θέατρο.

Η ηθοποιός δήλωσε ότι γνώριζε από τις πρώτες ημέρες που ήρθε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα τι συνέβαινε με συγκεκριμένους ανθρώπους στον θεατρικό χώρο και για να προστατεύσει τον εαυτό της, αρνήθηκε δουλειές.

«Δεν είναι ότι γνωρίζω προσωπικά τα κορίτσια, αλλά οι ιστορίες είχαν φτάσει στα αυτιά μου από τα πρώτα χρόνια που ήρθα στην Αθήνα. Έχω αποφύγει συνεργασίες εξαιτίας των όσων γνώριζα που μου στοίχισαν πολύ επαγγελματικά», σχολίασε χαρακτηριστικά.

«Όταν είναι τόσο κοντά σου και δίπλα σου όλα αυτά που έχεις ακούσει, πρέπει να κάτσεις να ζυγίσεις. Οπότε έχω αρνηθεί δουλειές που θα μου έκαναν καλό επαγγελματικά, αλλά όχι ψυχικά», προσέθεσε.

«Αυτό που με ενοχλεί είναι γιατί δεν κάνει κάποιος κάτι. Πρέπει να καταλήξει κάπου. Δεν με σόκαραν απλά αυτές οι ιστορίες, είναι αυτό που λες δεν το πιστεύω. Όταν είσαι γονιός πιάνεται το στομάχι σου, όταν υπάρχουν γυναίκες που έχουν υποστεί φοβερή βία, αλλά σίγουρα όταν έχεις στο μυαλό σου ένα παιδί τα πράγματα δεν μπορείς να τα διαχειριστείς», υπογράμμισε η ηθοποιός στους παρουσιαστές της εκπομπής.

Και συνέχισε η Βάσω Λασκαράκη: «Σου έρχεται να κάνεις εμετό, πιάνεται το στομάχι σου. Λες δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα και δεν μπορεί να το ξέρουν άνθρωποι, να το έχουν ακούσει και να μην έχει βγει αυτό προς τα έξω τόσα χρόνια».

«Οι ιστορίες λοιπόν, είχαν φτάσει στα αυτιά μου από τα πρώτα χρόνια που είχα έρθει στην Αθήνα, δηλαδή, δεν έπεσα από τα σύννεφα. Ήξερα με ποιον πρέπει να δουλέψω και με ποιον όχι. Σίγουρα δεν έφτανε το μυαλό μου στη νοσηρότητα αυτή. Αυτό που ακούμε τώρα ξεπερνάει τη φαντασία για πολλά πράγματα», κατέληξε η καλεσμένη ηθοποιός των Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments