Ελλάδα

Χάρης Τζωρτζάκης: Μιλάμε για ένα κύκλωμα παιδεραστίας – Τι είπε για τη Λίνα Μενδώνη

Χάρης Τζωρτζάκης: Μιλάμε για ένα κύκλωμα παιδεραστίας – Τι είπε για τη Λίνα Μενδώνη
Χάρης Τζωρτζάκης: «Χείμαρρος» για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου εμφανίστηκε ο ηθοποιός.

Ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης ήταν «χείμαρρος» στις πρόσφατες δηλώσεις του, σχολιάζοντας τις καταγγελίες εις βάρος συναδέλφων του, ηθοποιών και σκηνοθετών, το σκάνδαλο στο ελληνικό θέατρο και τη δημόσια τοποθέτηση από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Σύμφωνα με ό,τι επεσήμανε ο νεαρός ηθοποιός, «μιλάμε για ένα κύκλωμα παιδεραστίας και η υπουργός Πολιτισμού σφυρίζει αδιάφορα, προσπαθεί να σώσει την πολιτική της καριέρα».

«Δεν φημολογείται αλλά όλα δείχνουν ότι υπάρχει ένα κύκλωμα παιδεραστίας, δεν μιλάμε απλώς για έναν άνθρωπο που κατηγορείται για παιδεραστία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΙ. «Αφορά στο σύνολό της την ελληνική κοινωνία το θέμα, το τι κράτος, τι κοινωνία έχουμε στην πραγματικότητα».

«Από μικρός παρακολουθώ την εξουσία, τις εκάστοτε κυβερνήσεις αυτού του τόπου να… γράφουν τους πολίτες στα παλιά τους τα υποδήματα. Δεν φτάνει ένας από μόνος του να γίνει διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, που σημαίνει ότι κάποιοι τον τοποθέτησαν στη θέση αυτή… Δεν έχει παραιτηθεί ούτε ένας από αυτή την κυβέρνηση», συνέχισε φανερά εκνευρισμένος ο 35χρονος ηθοποιός.

«Δε ζητάω να παραιτηθεί η υπουργός επειδή γνώριζε, αν γνώριζε να παρέμβει ο εισαγγελέας, αλλά να παραιτηθεί επειδή δεν γνώριζε», τόνισε ο ηθοποιός.

Θυμίζουμε πως η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, σε χθεσινές (Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου) δηλώσεις, μίλησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη, τονίζοντας πως ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου δεν ήταν ποτέ φίλος της και πως πρόκειται για έναν επικίνδυνο άνθρωπο.

Μιλώντας σε ενημέρωση στους διαπιστευμένους συντάκτες του υπουργείου Πολιτισμού, η υπουργός ανέφερε πως ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν υπήρξε ποτέ προσωπικός της φίλος και πως ο ίδιος δεν προέκυψε ξαφνικά στο Εθνικό Θέατρο το 2019 αλλά πως έχει μια σχέση αδιάληπτη με το Εθνικό Θέατρο.

Σημείωσε επίσης, ότι όταν τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης στο Εθνικό Θέατρο βγήκε προκήρυξη. «Ακούω ότι η βασική κατηγορία είναι ότι συγκαλύψαμε. Τι να συγκαλύψουμε; Γιατί εμείς δεν ξέραμε. Αν αυτοί ήξεραν, αυτοί συγκάλυψαν. Το υπουργείο Πολιτισμού δεν διαθέτει τμήμα σεξουαλικού εγκλήματος. Εμείς γνωρίζουμε τον καλλιτέχνη και όχι την προσωπική του ζωή», τόνισε στον λόγο της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments