Αθλητισμός

Milan Inter: 0-3

Milan Inter: 0-3
Milan Inter: Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε ήταν πολύ καλύτερη και δεν άφησε κανένα περιθώριο.

Στο ντέρμπι του Μιλάνου, η Ίντερ διέλυσε τη Μίλαν με 3-0, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής στη Serie A, και έδειξε πως είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, καθώς ξέφυγε τέσσερις βαθμούς από τους «ροσονέρι».

Η εκτός έδρας ήττα από την Σπέτσια με 2-0 στέρησε από τη Μίλαν την κορυφή στο καμπιονάτο και σήμερα Κυριακή (21 Φεβρουαρίου) ακολούθησε το ντέρμπι του Μιλάνου με την Ίντερ, που είναι επικεφαλής στη βαθμολογία.

«Πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον, όπως πάντα», είχε σχολιάσει ο Ιταλός τεχνικός της Μίλαν και είχε συμπληρώσει πως «στον αθλητισμό δεν μετρά αυτό που έκανες, αλλά αυτό που θα κάνεις στη συνέχεια».

«Θέλουμε να παίξουμε στο Europa League. Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί και να έχουμε μεγάλη πεποίθηση στις μεθόδους μας. Ας σκεφθούμε πρώτα για αύριο και μετά θα έχουμε χρόνο να προετοιμασθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το ντέρμπι».

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε ήταν πολύ καλύτερη και δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Μίλαν. Μεγάλος πρωταγωνιστής των «νερατζούρι» ο Λαουτάρο Μαρτίνες, που πέτυχε δύο γκολ.

Πώς είναι τα σκορ και η βαθμολογία για τις άλλες ομάδες;

Στο μεταξύ, παρέμεινε σε δύσκολη θέση η Πάρμα, καθώς δεν μπόρεσε να κερδίσει, σήμερα στην έδρα της, την Ουντινέζε (2-2). Οι «παρμένσι», μολονότι προηγήθηκαν με 2-0, δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τον προβάδισμα και έχασαν δύο πολύτιμους βαθμούς, ενώ η ομάδα από το Ούντινε απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Επίσης, το ντέρμπι… ζωής στη Serie A ανέδειξε μεγάλη νικήτρια την Τορίνο στην έδρα της Κάλιαρι με 1-0, αποτέλεσμα που δίνει σαφέστατο προβάδισμα στην «γκρανμάτα» έναντι της σημερινής της αντιπάλου στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Το γκολ του Βραζιλιάνου αμυντικού, Μπρέμερ, στο 76ο λεπτό χάρισε το τεράστιο «τρίποντο» στην Τορίνο, η οποία ανέβηκε στους 20 βαθμούς πέντε περισσότερους από την Κάλιαρι που έμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού.

Επίσης, πρόκειται για μία πάρα πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να απομακρυνθεί από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας. Μετά από δύο σερί ήττες και μία ισοπαλία, πέτυχε η Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι» επί της Σπέτσια με 3-0, στο ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 23ης αγωνιστικής της Serie A.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments