Video

Ρένια Λουιζίδου: Όλοι ξέραμε κάποια περιστατικά αλλά όχι την έκταση

Ρένια Λουιζίδου: Όλοι ξέραμε κάποια περιστατικά αλλά όχι την έκταση
Ρένια Λουιζίδου: Για το θέμα των καταγγελιών στο θέατρο τοποθετήθηκε η ηθοποιός Ρένια Λουιζίδου.

Στην παραδοχή πως όλοι ήξεραν για την ύπαρξη περιστατικών σεξουαλικών παρενοχλήσεων προχώρησε η ηθοποιός Ρένια Λουιζίδου, μιλώντας στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», προσθέτοντας όμως οως δεν ήταν στην αντίληψη πολλών η έκταση του φαινομένου.

«Ναι, υπήρχε ένα είδος ομερτά και εν μέρει το είχαμε αποδεχθεί ότι έτσι γίνονται τα πράγματα και αν σε παίρνει, παίρνεις αποστάσεις. Επίσης, δεν μπορούσες να μιλήσεις πρώτος πριν από το θύμα» συμπλήρωσε η ηθοποιός. Όπως τόνισε η ίδια ήταν τυχερή και δε βίωσε κάποιο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης, καθώς είχε την πληροφόρηση και τη δυνατότητα να αποφύγει συγκεκριμένες, επίφοβες συνεργασίες.

Για Μενδώνη και Λιγνάδη

Όπως αναφέρει το tlife η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε και για τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, λέγοντας: «Είναι τόσο βαθιά σοκαριστικό που δεν ξέρω τι να πω. Όσο για την τοποθέτηση της Λίνας Μενδώνη δεν ήταν τοποθέτηση. Είναι μία θέση που δεν μπορείς να πεις δεν ξέρω. Μπορείς να πεις δεν ξέρω αλλά να πεις και παραιτούμαι».

«Είναι μεικτά τα συναισθήματα», συμπλήρωσε η ηθοποιός. «Υπάρχει μία ανακούφιση ότι υπάρχει η ελπίδα να αλλάξουμε κάποια πράγματα και να δημιουργήσουμε ένα νέο πιο υγιές περιβάλλον. Υπάρχει όμως και η ταραχή… Είμαστε όλοι τρομερά σοκαρισμένοι με όλο αυτό. Ξέραμε, ακούγαμε ψιθύρους, ανά δυο, ανά τρεις. Ο καθένας μας ήξερε ένα περιστατικό αλλά τη σούμα δεν την είχαμε υπόψιν μας. Δεν ξέραμε ότι ήταν τόσες πολλές οι περιπτώσεις. Αυτό ήταν κακουργηματικό. Ότι αυτό το πράγμα είχε τέτοια ένταση και έκταση δεν ήταν στην αντίληψή μας. Δεν ήξερες ότι υπάρχουν 19 περιπτώσεις». Η ηθοποιός μίλησε και για το «Καφέ της Χαράς», για το πως συμφώνησε να μετέχει στο comeback της σειράς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments