Αθλητισμός

Βαθμολογία Super League: Αυτή είναι η κατάταξη μετά τους αγώνες της Κυριακής – Ποιες ομάδες είναι πρώτες

Βαθμολογία Super League: Αυτή είναι η κατάταξη μετά τους αγώνες της Κυριακής – Ποιες ομάδες είναι πρώτες
Βαθμολογία Super League: Βόλος, ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα οι μεγάλοι νικητές ενώ ο Άρης ισοφάρισε και «σόκαρε» τον Ολυμπιακό.

Βόλος – Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΟΚ – Λαμία, ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ και Ολυμπιακός – Άρης ήταν τα ματς της Κυριακής 21 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Βόλος – Απόλλων Σμύρνης: 2-0

Ο Βόλος εδραιώθηκε στην έβδομη θέση της κατάταξης της Super League, καθώς επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, σε αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής. Ο Δουβίκας με πέναλτι στο 34ο λεπτό και ο Ριένστρα στο 52ο λεπτό σκόραραν για τη θεσσαλική ομάδα, η οποία πανηγύρισε την έβδομη φετινή της νίκη, μόλις τρίτη όμως εντός έδρας (με την αμέσως προηγούμενη να έχει σημειωθεί στις αρχές Ιανουαρίου, επί του Ατρομήτου).

ΠΑΟΚ – Λαμία: 4-0

Εύκολη νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ απέναντι στην ελλιπέστατη Λαμία με 4-0 και έκανε σταθερό βήμα για την εδραίωσή του στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν συνάντησε σοβαρή αντίσταση από την ομάδα της Φθιώτιδας και με ωραία γκολ διεύρυνε στην επανάληψη τη νίκη του.

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ: 1-0

Πολύτιμη νίκη με 1-0 πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα επί του ΟΦΗ στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες». Το γκολ του Παμλίδη στο 4ο λεπτό έδωσε στον «Άγιαξ της Ηπείρου» το δεύτερο φετινό εντός έδρας «τρίποντο» και τον απομάκρυνε αισθητά από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας. Την ίδια στιγμή, η κρητική ομάδα συμπλήρωσε επτά διαδοχικές ήττες και πλέον αρχίζει να αισθάνεται ανασφάλεια ενόψει πλέι-άουτ.

Ολυμπιακός – Άρης: 1-1

Ο Άρης υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην πρώτη βαθμολογική του απώλεια στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στη φετινή Super League. Χάρη σε πέναλτι του Μήτρογλου στο 83ο λεπτό, οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης απέσπασαν ισοπαλία 1-1 από τους πρωταθλητές, που είχαν προηγηθεί στο 40ο λεπτό με τον Φορτούνη.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Super League:

Λίγες ημέρες πριν τον επαναληπτικό με την Αϊντχόφεν για τους «32» του Europa League, ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον Άρη στον Πειραιά, στο σημαντικότερο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Super League. Με το μυαλό στην PSV αντιμετώπισε τους «κίτρινους» ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά το 4-2 του πρώτου αγώνα, είναι μια ανάσα από την πρόκριση τους «16» του Europa League εις βάρος των Ολλανδών. Το +14 από τις ομάδες που ακολουθούν και το εξαιρετικό φέτος σύνολο του Άκη Μάντζιου, κατέστησαν αμφίρροπη την αναμέτρηση στο Φάληρο.

Από την άλλη, η ΑΕΚ των πολλών απουσιών φιλοξένησε τον φορμαρισμένο Αστέρα Τρίπολης, ένα ζευγάρι που θα τεθεί αντιμέτωπο ακόμη δύο φορές στη διάρκεια των Play Off. Εντός έδρας υποχρέωση και για τον ΠΑΟΚ που περίμενε στην Τούμπ την ανεβασμένη Λαμία, με τις δύο ομάδες να έχουν κλεισμένο και νέο ραντεβού για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου.

Η αυλαία της 23ης αγωνιστικής πέφτει στο Αγρίνιο, εκεί όπου την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΣ (2-1) για το Κύπελλο. Αντίπαλός του αυτή τη φορά ο Παναιτωλικός του Τραϊανού Δέλλα που χρειάζεται θετικό αποτέλεσμα έχοντας πέσει πια στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου

  • 17:15 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος – ΑΕΛ (NS1) (ολοκληρώθηκε)
  • 19:30 Ολυμπιακό Στάδιο, ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης (NS2) (ολοκληρώθηκε)

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου

  • 15:00 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος – Απόλλων Σμύρνης (NS3) (ολοκληρώθηκε)
  • 15:00 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Λαμία (NS1) (ολοκληρώθηκε)
  • 17:15 Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ (NS2) (ολοκληρώθηκε)
  • 19:30 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Άρης (NS1) (ολοκληρώθηκε)

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου

  • 19:30 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός (NS1)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments