Ελλάδα

Δημήτρης Λιγνάδης: Αυτή είναι η φωτογραφία με τα 13 παιδιά – Μύρισε Άνοιξη, σας λατρεύω

Δημήτρης Λιγνάδης: Αυτή είναι η φωτογραφία με τα 13 παιδιά – Μύρισε Άνοιξη, σας λατρεύω
Δημήτρης Λιγνάδης: Δεν έχουν τέλος όσα αποκαλύπτονται για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, ενώ ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.

Η υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς όσα καταγγέλλονται είναι σοκαριστικά. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης βρίσκεται από το Σάββατο στη ΓΑΔΑ, ενώ αύριο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα ζητήσει να πάρει νέα προθεσμία για να απολογηθεί. Ο ίδιος κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή, ενώ την υπεράσπισή του ανέλαβε τελικά ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

Μια ιστορία από το παρελθόν του Δημήτρη Λιγνάδη που έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας εξαιτίας όσων του καταλογίζονται είναι η οντισιόν που έκανε με 100 ανήλικα αγόρια το 2015 όταν έψαχνε τον κατάλληλο για να υποδυθεί τον Μπίλι Έλιοτ στη συγκεκριμένη παράσταση. Βέβαια, το θέαμα που παρουσίασε δεν ήταν το αναμενόμενο, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν αποχωρήσει από την παράσταση εξαιτίας των βωμολοχιών που ακούγονταν ακόμα και από το στόμα μικρών παιδιών.

«Απλά απαράδεκτο έργο για μικρά παιδιά. Και όμως διαφημίζεται σαν το απόλυτο μιούζικαλ για τα παιδιά. Υπήρχαν πολλές βωμολοχίες και χυδαιότητες» αναφέρεται σε μια από τις πολλές κριτικές που φιλοξενούνται στην σελίδα του Αθηνοράματος για τη συγκεκριμένη παράσταση.

Πριν, όμως, από την παράσταση προηγήθηκε η οντισιόν που αναφέραμε. Συμμετείχαν 100 αγόρια, ηλικίας 10 με 14 ετών. Η οντισιόν είχε πραγματοποιηθεί το διήμερο 6 – 7 Ιουνίου του 2015 στο γνωστό θέατρο και το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο αφού πολλοί γονείς συνόδευσαν τα παιδιά τους με στόχο να κερδίσουν τη θέση για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο γνωστό μιούζικαλ «Μπίλι Έλιοτ» του Λι Χολ, σε μουσική του Έλτον Τζον.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης που θα το σκηνοθετούσε έψαχνε να επιλέξει «τον καλύτερο από τους καλύτερους απ’ όλη την Ελλάδα», όπως αναφερόταν στο σχετικό δελτίο Τύπου.

«Όσα αγόρια ηλικίας 10 έως 14 χρονών χορεύουν, τραγουδούν και θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, μπορούν να προσέλθουν με τους γονείς τους έχοντας μαζί τους ένα σύντομο βιογραφικό και μια φωτογραφία», αναφερόταν ακόμη.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν ενθουσιασμένος με την όλη ιστορία. Άλλωστε, αυτό μαρτυρούν και οι αναρτήσεις που είχε κάνει. Τι έγραφε σε μία από αυτές όπου στη φωτογραφία διακρίνουμε κάποια από τα παιδιά της παράστασης; «Τα χελιδόνια το Billy Elliot ήρθαν να με δουν! Μύρισε άνοιξη στο καταχείμωνο!!!! Σας λατρεύω… ΤΡΕΛΛά!» (σ.σ. με αυτά τα σημεία στίξης και τα τόσα θαυμαστικά).

Δείτε τη σχετικά ανάρτηση

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments