Ελλάδα

Παπαρίζου: Η τραγουδίστρια σε μια σπάνια εξομολόγηση – Βίασαν την καλύτερή μου φίλη στο σχολείο

Παπαρίζου: Η τραγουδίστρια σε μια σπάνια εξομολόγηση – Βίασαν την καλύτερή μου φίλη στο σχολείο
Παπαρίζου: Σχετικά με τις πρόσφατες καταγγελίες στον χώρο του θεάματος για σεξουαλική παρενόχληση, βιασμό και κακοποίηση, εξέφρασε τη στήριξή της στα θύματα.

Καλεσμένη στη βραδινή τηλεοπτική εκπομπή με τον Νίκο Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου η γνωστή τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου, η οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην επαγγελματική της πορεία ενώ σχολίασε και τις σοβαρότατες καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας οι οποίες σχετίζονται με την καλλιτεχνική ζωή της χώρας μας.

Σχετικά με τις πρόσφατες καταγγελίες στον χώρο του θεάματος για σεξουαλική παρενόχληση, βιασμό και κακοποίηση, η Έλενα Παπαρίζου εξέφρασε τη στήριξή της στα θύματα, ενώ προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση.

«Στενοχωριέμαι απίστευτα, γνωρίζω ότι γίνονται σεξουαλικές παρενοχλήσεις παντού, δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι αυτό το πράγμα. Δεν μου έχει συμβεί. Ξεκίνησα από 17 ετών και έχω μεγαλώσει σε ένα πολύ ανδροκρατούμενο επάγγελμα. Πάντα ένιωθα από όλους τους άνδρες δίπλα μου ότι με προστατεύουν», ανέφερε αρχικά.

«Από πολύ νέα είμαι sex humorist, κάνω πλάκα, είμαι άνετη σε αυτό το θέμα. Ένιωθα από όλους τους άντρες που ήταν γύρω μου ότι με προστάτευαν. Δεν πιστεύω ότι οι δύο μακροχρόνιες σχέσεις μου έπαιξαν ρόλο. Αν κάποιος θέλει να κακοποιήσει, θα κακοποιήσει«, προσέθεσε.

Και συνέχισε: «Βλέπω και άντρες να βγαίνουν να μιλούν αυτές τις ημέρες. Οι άντρες συνήθως ντρέπονται και φοβούνται να καταγγείλουν για αυτά τα θέματα. Έχουμε κάνει βήματα ως κοινωνία, για τους ανθρώπους όμως που παθαίνουν τέτοια πράγματα, ασχημαίνει πολύ η ζωή τους, μοιάζει ακόμα σκοτάδι».

Μάλιστα, προέβη και σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση. «Στο σχολείο στη Σουηδία, την καλύτερή μου φίλη, που ήταν 13 ετών, μεγαλύτερή μου τότε, τη βίασε ένας άνθρωπος. Η ζωή της άλλαξε για πάντα από τότε», αποκάλυψε με ειλικρίνεια και σθένος η Έλενα Παπαρίζου.

«Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου

«Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει ταυτίσει το όνομά του με συνεντεύξεις που άφησαν εποχή και προκάλεσαν αίσθηση. Επέστρεψε στους δέκτες μας με την ενημερωτική εκπομπή Εαυτή, βάζοντας τη δική του δημοσιογραφική σφραγίδα σε συναντήσεις με προσωπικότητες  από όλους τους χώρους της ζωής του τόπου.

Πρόσωπα που έχουν έργο, λόγο και άποψη, πρόσωπα που απασχολούν την κοινή γνώμη, πρόσωπα με ισχυρή παρουσία στην Πολιτική, την Οικονομία, τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό μιλούν εφ’ όλης της ύλης και φέρνουν στο φως άγνωστες πτυχές από την αθέατη πλευρά τους. Κάθε Δευτέρα στις 23:30».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments