Lifestyle

Αθηνά Οικονομάκου: Το έζησε στα χιόνια με ιδιαίτερη παρέα

Αθηνά Οικονομάκου: Το έζησε στα χιόνια με ιδιαίτερη παρέα
Αθηνά Οικονομάκου: Η ηθοποιός είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της και μέχρι τότε περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, και τον μικρό Μάξιμο. Μάλιστα, συχνά αναρτά φωτογραφίες ή κάνει stories στο Instagram από διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς της με την οικογένειά της.

Όπως έκανε και αυτές τις ημέρες που χιόνιζε. Βγήκε στα χιόνια, έπαιξε με τον  μικρό, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό και το έζησε με την ψυχή της. Στις φωτογραφίες που ανέβασε μάλιστα, έγραψε τη λεζάντα: «Me and my monkey». Σε αυτές φορώντας πουλόβερ και σκούφο φαίνεται και η κοιλιά της που έχει μεγαλώσει αρκετά.

Δείτε τις παρακάτω:

Υπενθυμίζεται ότι η ηθοποιός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στις αρχές του Ιανουαρίου:

Με μια τρυφερή και αινιγματική ανάρτηση στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της όπου μετρά πάνω από ένα εκατομμύριο followers, η Αθηνά Οικονομάκου στις αρχές του 2021 επέλεξε να ανακοινώσει τα τόσο ευχάριστα νέα, ότι δηλαδή είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία, όπου κρατά αγκαλιά τον γιο της Μάξιμο και με τα δύο δάχτυλά της δείχνει τον αριθμό δύο. Στη λεζάντα της ανάρτησης γράφει πως η ευτυχία της δεν κρύβεται και χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα hashtags αποκαλύπτει ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της.

Η φωτογραφία συγκέντρωσε πάνω από 130 χιλιάδες likes με τους φανς της να παραληρούν:

svg%3E

«Η ολοκλήρωση ήρθε με τη γέννηση του παιδιού μου. Διανύω μια πάρα πολύ εποικοδομητική περίοδο στη ζωή μου, είμαι μια νέα μανούλα που προσπαθεί να τα καταφέρει όλα, όσο πιο τέλεια γίνεται. Προσπαθώ βέβαια. Κάνω μια δουλειά που αγαπώ πολύ, ενώ καταφέρνω να περνάω ποιοτικό χρόνο και με το μωρό μου.Έχω έναν άντρα που με φροντίζει, με αγαπάει, με προσέχει και κυρίως είναι πραγματικά συνδεδεμένος με το μωρό. Περιτριγυρίζομαι από δύο υπέροχες οικογένειες και φίλους που αγαπώ και με αγαπούν. Ναι, είμαι ευτυχισμένη… Πολύ. », έχει αναφέρει η ίδια σε συνέντευξή της για την μητρότητα, την οικογένεια και την ηθοποιία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments