Video

8 Λέξεις επεισόδια: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 23/02 – Ο Νικηφόρος επιμένει με το θέμα της πατρότητας

8 Λέξεις επεισόδια:  Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 23/02 – Ο Νικηφόρος επιμένει με το θέμα της πατρότητας
8 Λέξεις επεισόδια: Η Ιφιγένεια υποψιάζεται ότι ο Σπύρος σαλιαρίζει με την Αλκμήνη.

Η πεθερά του Αιμίλιου συναντάει την Ελισάβετ και της μιλάει έξω από τα δόντια αλλά η Ελισάβετ αρνείται την οποιαδήποτε σχέση με τον Αιμίλιο. Εκείνος, θορυβημένος από τις εξελίξεις, αποφασίζει να περάσει λίγο περισσότερο χρόνο με τη Μάγδα.

Η σύλληψη της εγκληματικής οργάνωσης ξυπνάει επώδυνες μνήμες στην Κατερίνα που αναρωτιέται διαρκώς που έκανε λάθος κι ο Φοίβος πήρε τόσο σκοτεινό δρόμο. Η Ιφιγένεια υποψιάζεται ότι ο Σπύρος σαλιαρίζει με την Αλκμήνη, αλλά πάει με τα νερά του μέχρι να αποφασίσει πως θα το χειριστεί.

Ο Οδυσσέας με την Έρση και τον Μάρκο φτάνουν στη Γενεύη κι ετοιμάζονται για την πρώτη επίσκεψη στον γιατρό. Ο Νικηφόρος επιμένει με το θέμα της πατρότητας, αλλά η Εύα δεν δίνει ούτε περιθώριο σκέψης. Ο Νικηφόρος, πάνω στην απελπισία του, της ζητάει να χωρίσουν.

Η ιστορία των «8 Λέξεων»

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν.

Μερικοί από τους πρωταγωνιστές είναι οι Ανδρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, , Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος και Στέφανος Μιχαήλ. Το σενάριο είναι από τη  και η σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου.

Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει τον ρόλο του Οδυσσέα Καλλέργη, του ζωγράφου. Φύση καλλιτεχνική, ελεύθερο πνεύμα, δεν διστάζει να συγκρουστεί με όλους για αυτά που πιστεύει και αγαπάει. Πάντα ψύχραιμος και γλυκός. Ερωτικός και «ζεστός» έχει κληρονομήσει το φλογερό ταπεραμέντο της μητέρας του… Πετυχημένος ζωγράφος, ανερχόμενος στη διεθνή σκηνή της Τέχνης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments