Αθλητισμός

Ιβάν Σαββίδης: Μίλησε με τον Πάμπλο Γκαρσία για τη νέα σεζόν

Ιβάν Σαββίδης: Μίλησε με τον Πάμπλο Γκαρσία για τη νέα σεζόν
Ιβάν Σαββίδης: Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είχε επαφές με τον Πάμπλο Γκαρσία ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τη φετινή του σεζόν με μεγάλες προσδοκίες. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα είχαν φανταστεί οι “ασπρόμαυροι” και μοιραία η προσοχή πηγαίνει στην επόμενη σεζόν. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει πάρει την απόφαση να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας. Στον πάγκο θα παραμείνει ο Πάμπλο Γκαρσία που έχει την απόλυτη στήριξη του αφεντικού της ομάδας. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για τη νέα χρονιά καθώς ο γνωστός επιχειρηματίας θέλει να δει τον ΠΑΟΚ και πάλι στην κορυφή.

Οι δύο άνδρες φέρεται να είναι σε συνεχή επαφή, παρά το γεγονός ότι ο Σαββίδης δεν είναι στην Ελλάδα, αλλά στη Ρωσία. Στη συζήτηση αυτή που είχαν οι δύο άνδρες ο Γκαρσία επεσήμανε στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ τις κινήσεις που θεωρεί ότι πρέπει να γίνουν, υπογραμμίζοντας και από που πρέπει να ξεκινήσουν όλες αυτές.

Μάλιστα, φέρεται ο Γκαρσία ένα από τα πράγματα που ζήτησε να γίνουν να είναι και παραμονή του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Κάπως έτσι φέρεται να δίδεται και μια εξήγηση για τη συμφωνία που είχε ο ΠΑΟΚ με τον Πορτογάλο για να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Κάπως έτσι αναμένεται να γίνει και η συνέχεια με ανάλογες κινήσεις, μία από αυτές ενδεχομένως να είναι και η απόκτηση του Δουβίκα.

Πλησιάζει στον ΠΑΟΚ ο Δουβίκας

Στη λίστα του ΠΑΟΚ ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου είναι το όνομα του Τάσου Δουβίκα. Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ο «Δικέφαλος του Βορρά» και ο Βόλος βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία για τον Έλληνα επιθετικό, ο οποίος φέτος σε 26 ματς (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας) μετράει 11 γκολ και 3 ασίστ. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, όμως φαίνεται πως η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Την άποψη ότι ο Τάσος Δουβίκας μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες πρωταθλημάτων όπως αυτών της Ισπανίας και της Ιταλίας εξέφρασε ο Άνχελ Λόπεθ μιλώντας στο metrosport. Για τη μετακίνηση του Δουβίκα: «Έχει κάνει πρόοδο ο Δουβίκας. Θα είναι ένας από τους καλύτερους φορ στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια. Είναι killer, δολοφόνος στην περιοχή, καλός σκορερ και μπορεί να σκοράρει και εκτός περιοχής. Είναι επιθετικός που έχει ταχύτητα, είναι καλός με το κεφάλι, έχει αίσθηση του χώρου και πάει κόντρα στον αντίπαλο. Μπορει με την βελτίωση που παρουσιάζει μπορεί να παίξει στην La Liga στην Serie A. Το πιστεύω».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments