Αθλητισμός

Λούκας Σάσα ΑΕΚ: Τσεκάρει τον παίκτη του Άρη η Ένωση

Λούκας Σάσα ΑΕΚ: Τσεκάρει τον παίκτη του Άρη η Ένωση
Λούκας Σάσα ΑΕΚ: Ο Βραζιλιάνος χαφ είναι ένας παίκτης που αρέσει στους ανθρώπους της Ένωσης ενόψει καλοκαιριού.

Η ΑΕΚ περνάει μια δύσκολη σεζόν παρά το γεγονός ότι στο ξεκίνημα υπήρχε αισιοδοξία για πορεία πρωταθλητισμού. Όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα γνωρίζουν ότι το καλοκαίρι πρέπει να γίνει μια σημαντική ένεση ποιότητας στο ρόστερ της ομάδας. Κυρίως στις θέσεις από το κέντρο και πίσω. Για να προχωρήσουν σε αρκετές μεταγραφικές κινήσεις το καλοκαίρι, οι “κιτρινόμαυροι” πρέπει να ξεκινήσουν από τώρα το τσεκάρισμα ποδοσφαιριστών προκειμένου οι στόχοι να είναι ξεκάθαροι από νωρίς.

Οι “κιτρινόμαυροι” προσανατολίζονται για την απόκτηση τουλάχιστον ενός στόπερ με ηγετικά χαρακτηριστικά. Παράλληλα μεγάλη σημασία έχει η απόκτηση ενός αριστερού μπακ και φυσικά έναν τερματοφύλακα που θα έρθει και θα πάρει τη φανέλα στο…σπίτι του. Η απόκτηση χαφ δεν είναι σε πρώτο πλάνο αυτή τη στιγμή. Ωστόσο δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν κοιτάνε ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται στο χώρο του κέντρου.

Τσεκάρει τον Σάσα η ΑΕΚ

Φυσικά από τα ραντάρ των ανθρώπων της ΑΕΚ δεν είναι παίκτες μόνο από το εξωτερικό. Υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη χώρα μας με άλλες ομάδες και θα μπορούσαν να αποτελέσουν καλή λύση για τον “δικέφαλο”. Άλλωστε η φημολογία λέει ότι ήδη κάποιοι ποδοσφαιριστές είναι κλεισμένοι ενόψει καλοκαιριού. Την ίδια ώρα η ΑΕΚ κοιτάζει σοβαρά την περίπτωση του Λούκας Σάσα που εντυπωσιάζει με τη φανέλα του Άρη.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός χαφ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2019 από τους “κίτρινους”, αποτελώντας προσωπική επιλογή του τότε τεχνικού διευθυντή τους, Ντίνου Διαμαντόπουλου. Το συμβόλαιο του Σάσα λήγει στο τέλος της σεζόν, χωρίς μέχρι σήμερα να υπάρχει συμφωνία για την επέκτασή του. Πρόσφατα υπήρξε συνάντηση του ατζέντη του με τον Άρη και διαπιστώθηκε τόσο σε πρώτο χρόνο, όσο και σε μεταγενέστερο σημαντική διαφορά στο οικονομικό. Εφόσον μέχρι το καλοκαίρι δεν έχει υπάρξει θετική εξέλιξη με τους Θεσσαλονικείς, ενδέχεται να κάνει κίνηση για την απόκτησή του η ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντίνος Διαμαντόπουλος που τον έφερε στον Άρη έχει πλέον καλές σχέσεις με τη διοίκηση της ΑΕΚ. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό υπάρχουν πολλές φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει θέση στα μεταγραφικά της Ένωσης. Αυτό μπορεί να παίξει το ρόλο του στις διαπραγματεύσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments