Ελλάδα

Πάνος Βλάχος: Η όλο νόημα ανάρτηση – Όποιος κάνει ακόμα ότι δεν καταλαβαίνει, έχει ήδη πάρει θέση

Πάνος Βλάχος: Η όλο νόημα ανάρτηση – Όποιος κάνει ακόμα ότι δεν καταλαβαίνει, έχει ήδη πάρει θέση
Πάνος Βλάχος: Από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε η υπόθεση με τις καταγγελίες, έχει πάρει ανοιχτά θέση.

Με μια νέα ανάρτηση στο προσωπικό και επίσημο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γνωστός και πολύ αγαπημένος ηθοποιός, Πάνος Βλάχος, σχολίασε τις εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση με τις καταγγελίες στο ελληνικό θέατρο.

Ο νεαρός καλλιτέχνης, ο οποίος είναι πολύ ενεργός στα social media και σχεδόν καθημερινά τοποθετείται με σκοπό να εκφράζει ξεκάθαρα την άποψή του, από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε η υπόθεση με τις καταγγελίες, έχει πάρει ανοιχτά θέση και βρίσκεται στο πλευρό των θυμάτων, υποστηρίζοντάς τα με κάθε τρόπο.

Με αφορμή μάλιστα, τις καταιγιστικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών, ο Πάνος Βλάχος έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Όποιος κάνει ακόμα ότι δεν καταλαβαίνει, έχει ήδη πάρει θέση».

Θυμίζουμε πως και στις αρχές του τρέχοντος μήνα, τις καταγγελίες των τριών ηθοποιών εναντίον γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη σχολίασε ο Πάνος Βλάχος, τονίζοντας ότι έχει την ηθική υποχρέωση να στηρίξει όλους τους ανθρώπους που κάνουν τις καταγγελίες αυτές.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος Βλάχος βρέθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», ξεκαθαρίζοντας πως «δεν θα έπρεπε να μας ενοχλούν καθόλου οι καταγγελίες και η συζήτηση που έχει ξεκινήσει».

«Δεν έχει ποινικό χαρακτήρα όλο αυτό, αλλά ανοίγει μια συζήτηση των ανθρώπων της τέχνης, που έχει σαν στόχο όχι να προστατέψουμε το θέατρο, γιατί το θέατρο δεν θα πάθει τίποτα» σημείωσε και προσέθεσε ότι «ξεκινάει μια συζήτηση για να έρθει κάποτε μια ημέρα που δεν θα είναι κανονικότητα ορισμένες συμπεριφορές, που μέχρι τώρα ήταν».

«Δεν διψάω για αίμα, θέλω να είναι καλά οι άνθρωποι», ξεκαθάρισε ο Πάνος Βλάχος, συμπληρώνοντας ότι «έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε και να ακούσουμε τις φωνές των αδυνάτων». «Γνωρίζαμε όλοι αυτές τις συμπεριφορές, αυτές τις φήμες για τη συμπεριφορά ορισμένων ανθρώπων. Κανείς δεν πέφτει από τα σύννεφα. Γνωρίζαμε τη φήμη και ένας άνθρωπος μας περιέγραφε ιστορίες».

Τέλος, τόνισε πως δεν πρέπει να μας φοβίζει αυτή η συζήτηση. «Για τους περισσότερους ανθρώπους στο θέατρο, η επόμενη ημέρα θα είναι ακριβώς η ίδια», υπογράμμισε για να καταλήξει στο εξής: «Δεν ήμουν μπροστά σε τέτοια περιστατικά. Αν είχα βρεθεί, θα είχα αντιδράσει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments