Video

ΜasterChef αποχώρηση: Ένταση στο σπίτι – Ποιος έφυγε από τον διαγωνισμό μαγειρικής

ΜasterChef αποχώρηση: Ένταση στο σπίτι – Ποιος έφυγε από τον διαγωνισμό μαγειρικής
ΜasterChef αποχώρηση: Δύο παίκτες αντάλλαξαν βαριά λόγια και κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια.

Γεμάτο ένταση, όπως ακριβώς έχει συνηθίσει τόσα χρόνια το τηλεοπτικό κοινό, ήταν το χθεσινό (23 Φεβρουαρίου) επεισόδιο του MasterChef που προβάλλεται μέσω της συχνότητας του Star.

Η χθεσινή δεύτερη διαδικασία αποχώρησης από τον διαγωνισμό μαγειρικής αποδείχθηκε πολύ δύσκολη και για αυτό δεν έλειψαν οι εντάσεις μεταξύ των παικτών που ακόμα δεν πρόλαβαν να μπουν στο σπίτι του διαγωνισμού και ήδη έχουν χωριστεί σε ομάδες.

Η δοκιμασία ήταν αντιγραφή ενός πιάτου που έδειξαν οι κριτές και οι παίκτες έπρεπε να το πετύχουν όσο πιο κοντά μπορούσαν. Πρώτος στο σπίτι γύρισε ο Στέφανος, ο οποίος είχε το καλύτερο πιάτο σύμφωνα με τους κριτές, που του έβαλαν το πρώτο δεκάρι της σεζόν ενώ μαζί του ήρθε και ο Κωστής. Επόμενη που επέστρεψε ασφαλής στο σπίτι ήταν η Κωνσταντίνα.

Η έκπληξη για τους παίκτες όμως, ήρθε όταν στο σπίτι επέστρεψε η Μαρία Φ. και ανακοίνωσε ότι εκείνη είναι το άτομο που αποχωρεί από τον διαγωνισμό. Μετά από λίγο, μπήκε στο σπίτι και ο Ιωάννης, ο οποίος κατάφερε να παραμείνει στο MasterChef και πολλοί παίκτες… απογοητεύτηκαν.

Πρόκειται για εξέλιξη που- από ότι φάνηκε- δεν ενθουσίασε τους περισσότερους παίκτες, μιας και ο ίδιος δεν είναι και το πλέον αγαπητό πρόσωπο στον γαστρονομικό διαγωνισμό. Όμως, ο Πάνος, που είναι φίλος του και θέλησε να τον στηρίξει, μα κυρίως να πικάρει τους υπόλοιπους, έβαλε τρία μπουκάλια ξύδι πάνω στο τραπέζι.

Εκεί ακριβώς κορυφώθηκε η ένταση καθώς αυτή η κίνηση εκνεύρισε τους παίκτες, αλλά ακόμα περισσότερο τον Στέφανο. Οι δύο τους αντάλλαξαν λόγια και κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια, με τους συμπαίκτες τους να παρεμβαίνουν για να τους ηρεμήσουν!

Ο Ιωάννης λοιπόν, έμεινε στο παιχνίδι, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Στέφανο, με τους δύο παίκτες να επιστρέφουν στο σπίτι ανακουφισμένοι, κι ας μην «μοιράστηκαν» τη χαρά τους. Μαζί τους, στο σπίτι- θυμίζουμε- επέστρεψαν ο Κωστής και η Κωνσταντίνα, με τη Μαρία να είναι εκείνη που αναμετρήθηκε με τον Ιωάννη στην τελική δυάδα και εν τέλει, να αποχωρεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments