Αθλητισμός

Αϊντχόβεν – Ολυμπιακός Live: Δείτε τις ενδεκάδες των δύο αντιπάλων

Αϊντχόβεν – Ολυμπιακός Live: Δείτε τις ενδεκάδες των δύο αντιπάλων
Αϊντχόβεν - Ολυμπιακός Live: Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το προβάδισμα μετά από το 4-2 στο πρώτο ματς της φάσης των «32» του Europa League.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αϊντχόβεν στην Ολλανδία στις 22:00 η ώρα για τη ρεβάνς του αγώνα των «32» του Europa League (ζωντανή μετάδοση από το Cosmote 2). Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 4-2 στο πρώτο ματς και έχουν το προβάδισμα απέναντι στην ολλανδική ομάδα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει επιλέξει τον Ζοσέ Σα να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Δεξιός μπακ θα αγωνιστεί ο Λαλά, αριστερός ο Ρέαμπτσιουκ, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται οι Σεμέδο και Μπα.

Η τριάδα στα χαφ είναι οι Καμαρά, Εμβιλά και Μπουχαλάκης. Στην επιθετική τριάδα, στο ένα «φτερό» θα βρίσκεται ο Μπρούμα, στο άλλο ο Βαλμπουενά και σέντερ φορ ξεκινάει ο Ελ Αραμπί.

Δείτε την ενδεκάδα του Ολυμπιακού:

Δείτε και την ενδεκάδα της PSV:

Δείτε την προθέρμανση των τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού:

Αυτά είναι τα χρώματα των Πειραιωτών για απόψε:

Ποιο είναι το κλειδί για την πρόκριση για τον Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς ρωτήθηκε χθες για το ότι «ο προπονητής της Αϊντχόφεν είπε ότι για να περάσει η ομάδα του, το κλειδί για πρόκριση θα είναι το να ανοίξει εκείνη το σκορ. Το κλειδί για να πάρει ο Ολυμπιακός την πρόκριση ποιο είναι;»

«Δεν το βλέπω καθόλου έτσι. Δεν νομίζω ότι η ομάδα που θα βάλει πρώτη γκολ θα κρίνει την πρόκριση, ούτε κι αν μπει κάποιο γκολ νωρίς θα κρίνει το ποιος θα περάσει στην επόμενη φάση. Τα πρώτα λεπτά του αγώνα θα είναι διαφορετικά σε σχέση με το πρώτο ματς. Οταν θα έχουν κατοχή, θα πρέπει να έχουμε υπομονή. Θα είναι πάνω-κάτω το ίδιο παιχνίδι με το πρώτο κι όταν θα έχουμε την κατοχή της μπάλας, θα είμαστε ο γνωστός Ολυμπιακός, να βγει στην επίθεση, να παίξει καλά και να σκοράρει. Δεν νομίζω ότι θα κριθεί η πρόκριση από το ποια ομάδα θα βάλει πρώτη γκολ. Εχουμε δεδομένα ένα μικρό πλεονέκτημα με τα δύο υπέρ μας γκολ από το πρώτο παιχνίδι, αλλά σίγουρα δεν ήρθαμε εδώ για να υπερασπιστούμε το σκορ από το πρώτο παιχνίδι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments