Ελλάδα

Αλέξης Κούγιας: Το απίθανο video των Ράδιο Αρβύλα για τον γνωστό ποινικολόγο

Αλέξης Κούγιας: Το απίθανο video των Ράδιο Αρβύλα για τον γνωστό ποινικολόγο
Αλέξης Κούγιας: Η σατιρική εκπομπή ασχολήθηκε με τον δικό της τρόπο με ένα από τα πρόσωπα που έχουν έρθει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Ο Αλέξης Κούγιας έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο αφού είναι ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη που κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή. Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, καθώς και πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου απολογείται κανονικά στην ανακρίτρια αφού η αίτηση ακυρότητας που κατέθεσε ο συνήγορος του και γνωστός ποινικολόγος, απορρίφθηκε.

Ο Αλέξης Κούγιας ήταν από αυτούς που διάλεξαν να σχολιάσουν στο χθεσινοβραδινό «Ράδιο Αρβύλα» οι συντελεστές της σατιρικής εκπομπής. Οι «Ράδιο Αρβύλα» σχολίασαν την τακτική του γνωστού ποινικολόγου να συμμετέχει σε εκπομπές για τη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά να επιλέγει να κλείνει το τηλέφωνο on air κάθε φορά που δεν του αρέσει κάποια ερώτηση.

Αυτή η επιλογή του Αλέξη Κούγια ενέπνευσε τους «Ράδιο Αρβύλα» για το #1 της εκπομπής της Τετάρτης, με το βίντεο να γίνεται viral στο διαδίκτυο σε πολύ λίγα λεπτά. Το βίντεο που μάλλον δεν θα αρέσει στον ποινικολόγο, αλλά ενθουσίασε το κοινό της εκπομπής, μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω:

Να σημειώσουμε ότι viral έχει γίνει και στο διαδίκτυο η Κατερίνα Καινούργιου με τον τρόπο που ρώτησε τον Αλέξη Κούγια σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη. Μάλιστα, πολλοί στα social media σχολιάζουν ότι αν και η ίδια είναι παρουσιάστρια μιας μεσημεριανής εκπομπής (όπως και η ίδια είπε στη συζήτηση με τον Αλέξη Κούγια), του έκανε πραγματικά την πιο δύσκολη ερώτηση.

Η απλή «παρουσιάστρια ψυχαγωγικών εκπομπών», όπως συστήθηκε, τον ρώτησε αν τελικά αναλαμβάνει την υπεράσπιση παιδεραστών ή παιδόφιλων. Ο δικηγόρος άρχισε να μιλά εναντίον των θυμάτων και των μαρτύρων, για μία γυναίκα που ήταν ερωτευμένη με τον Λιγνάδη και διατηρούσε παράλληλη σχέση με άλλον άντρα. «Και τι μας νοιάζει αυτό, αν είχε κι άλλη σχέση;» ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου κι εκεί ο Αλέξης Κούγιας της έκλεισε κατάμουτρα το τηλέφωνο.

Ο Αλέξης Κούγιας πριν από μερικές ώρες είπε ακόμα ότι: «Σε λίγη ώρα θα κυκλοφορήσει μια προσωπική μου δήλωση για τα όσα έχω υποστεί μέσω του διαδικτύου από τις εμφανίσεις ηθοποιών, τραγουδιστών, συνδικαλιστών ακόμη και μοδίστρων», κάτι που επίσης προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments