Διεθνή

Deadpool 3: Πότε θα κυκλοφορήσει

Deadpool 3: Πότε θα κυκλοφορήσει
Deadpool 3: Αν και προς το παρόν δεν έχουμε ταινίες σε κινηματογραφικές αίθουσες, το sequel αναμένεται με ιδιαίτερη ανυπομονησία.

Την ώρα που η πανδημία του κορωνοϊού συνεχίζει να ταλαιπωρεί όλο τον πλανήτη, ένας από τους κλάδους που έχει πληγεί ανεπανόρθωτα, είναι ο κινηματόγραφος. Και αυτό σημαίνει ότι προς το παρόν δεν έχουμε ταινίες τις οποίες μπορούμε να απολαύσουμε μέσα σε μια κινηματογραφική αίθουσα.

Μια από τις πολυαναμενόμενες ταινίες είναι το «Deadpool 3». Το «Deadpool» είναι αμερικανική ταινία του 2016, βασισμένη στον ομώνυμο ήρωα των κόμικς της Marvel. Το σενάριο της ταινίας ανέλαβε ο Ρετ Ρις και ο Πωλ Ουέρνικ και τη σκηνοθεσία ο Τιμ Μίλερ.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Ράιαν Ρέινολντς, Μορένα Μπακαρίν και Εντ Σκριν με την πρεμιέρα της να γίνεται στο Παρίσι στις 8 Φεβρουαρίου του 2016, ενώ στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 12 Φεβρουαρίου του 2016.

Η ταινία αφορά στον Ουέιντ Ουίλσον, έναν πρώην πράκτορα των Ειδικών Δυνάμεων και νυν μισθοφόρο, ο οποίος, μετά από ένα μη εγκεκριμένο πείραμα που του δίνει την ικανότητα να θεραπεύεται πολύ γρήγορα, υιοθετεί το alter ego Deadpool. Εξοπλισμένος με νέες ικανότητες και μία σκοτεινή, διεστραμμένη αίσθηση του χιούμορ, ο Deadpool κυνηγά τον άνδρα που σχεδόν κατέστρεψε τη ζωή του.

Πότε θα κυκλοφορήσει το Deadpool 3;

Τον Οκτώβριο του 2019, ο Ρις και ο Ουέρνικ είπαν ότι έχουν σενάριο σε εξέλιξη, αλλά περίμεναν την έγκριση από τη Marvel Studios για να ξεκινήσει την παραγωγή στην τρίτη ταινία. Ο Ρις δήλωσε πως το Deadpool θα συνεχίσει να είναι R-rated, όπως ακριβώς τον έχουμε δημιουργήσει, και ελπίζουμε ότι θα μας επιτραπεί να παίξουμε λίγο και στο MCU sandbox και να τον ενσωματώσουμε σε αυτό».

Ανακοινώθηκε επίσης, τον ίδιο μήνα ότι ο Ρέινολντς θα συνέχιζε να παίζει στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Δεκέμβριο του 2019, ο Ρέινολντς επιβεβαίωσε ότι μια τρίτη ταινία Deadpool ήταν σε εξέλιξη στα Marvel Studios. Μάλιστα, έναν χρόνο αργότερα, τον Νοέμβριο του 2020, η Marvel και ο Ρέινολντς συναντήθηκαν με διάφορους συγγραφείς και αποφάσισαν ότι ποιοι θα έγραφαν το σενάριο για την τρίτη ταινία.

Και τον περασμένο μήνα, δηλαδή τον Ιανουάριο του 2021, ο πρόεδρος της Marvel Studios, Κέβιν, επιβεβαίωσε ότι η συνέχεια θα βαθμολογηθεί ως R όπως οι προκάτοχοι της ταινίας και θα τοποθετηθεί στο Marvel Cinematic Universe. Όσο για τα γυρίσματα, είναι πιθανό να ξεκινήσουν από τα τέλη του 2022, οπότε δεν μπορούμε να περιμένουμε την ταινία πριν το 2023.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments