Αθλητισμός

Αστέρας ΠΑΟΚ: Το ακυρωθέν γκολ του Κρμέντσικ για τον Δικέφαλο του Βορρά [vid]

Αστέρας ΠΑΟΚ: Το ακυρωθέν γκολ του Κρμέντσικ για τον Δικέφαλο του Βορρά [vid]
Αστέρας ΠΑΟΚ: Ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ για οφσάιντ, με το VAR να τον δικαιώνει.

Το ματς μεταξύ Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου 27 Φεβρουαρίου, με τον Μίκαελ Κρμέντσικ να σκοράρει στο 21ο λεπτό για λογαριασμό του Δικέφαλου του Βορρά, μετά από τρομερή πάσα ασίστ του Ζίβκοβιτς, και κάνοντας το 0-1 για λίγα δευτερόλεπτα, αν και ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ για οφσάιντ, με το VAR να τον δικαιώνει.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς στην Τρίπολη

Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League. Ο Ντάγκλας Αουγκούστο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Ο Χοσέ Κρέσπο δούλεψε κι αυτός μόνος του, όπως κι ο Ενέα Μιχάι, ο οποίος ανεβάζει σταδιακά στροφές και μπαίνει στην τελική ευθεία της αποκατάστασής του. Και οι τρεις συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αποστολής και των σχεδίων του προπονητή τους.

Οι Χρήστος Τζόλης και Αντρίγια Ζίβκοβιτς προπονήθηκαν κανονικά και θα είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου, το οποίο δεν υπολογίζει και στους τιμωρημένους Ίνγκασον και Σβαμπ. Αναλυτικά οι παίκτες που ταξίδεψαν στην Τρίπολη είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Νινούα, Καγκάβα, Μουργκ, Ουάρντα, Κωνσταντέλιας, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ.

Σημειώνεται πως με δύο σημαντικές, αν και χωρίς ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, αναμετρήσεις «άνοιξε» σήμερα Σάββατο (27 Φεβρουαρίου) η «αυλαία» της 24ης αγωνιστικής στη Super League. Ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξένησε τον ΟΦΗ με τους γηπεδούχους να είχαν ελαφρύ προβάδισμα λόγω έδρας, ενώ στην Τρίπολη, ο Αστέρας υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, που θέλει τη νίκη με σκοπό να παραμείνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

  • 17:15 «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ (ολοκληρώθηκε)
  • 19:30 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ (NS2)

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου

  • 15:00 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – Ατρόμητος (NS1)
  • 17:15 Στάδιο Αλκαζάρ, ΑΕΛ – Παναιτωλικός (NS2)
  • 17:15 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα (NS3)
  • 19:30 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (NS1)

Δευτέρα 1 Μαρτίου

  • 19:30 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος – Ολυμπιακός (NS1)

Δείτε το γκολ του Κρμέντσικ που ακυρώθηκε:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments