Αθλητισμός

Βαθμολογία Super League: Σκοτωμός για τη 2η θέση

Βαθμολογία Super League: Σκοτωμός για τη 2η θέση
Βαθμολογία Super League: Τα σκορ και στους δύο αγώνες ήταν ακριβώς το ίδιο.

Απόλλων Σμύρνης με ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης με ΠΑΟΚ ήταν τα δύο ματς του Σαββάτου 27 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Απόλλων Σμύρνης ΟΦΗ: 2-1

Ο Απόλλων Σμύρνης ήταν ο νικητής στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο «Γεώργιος Καμάρας» της Ριζούπολης. Το ματς που ήταν μια… πρόγευση της μεταξύ τους κόντρας που θα ακολουθήσει στο πρωτάθλημα, ανέδειξε νικήτρια τη γηπεδούχο ομάδα με 2-1, υποχρεώνοντας τον ΟΦΗ στην όγδοη διαδοχική ήττα του στην εφετινή διοργάνωση. Ο Απόλλων ανέβηκε στην ένατη θέση με 25 βαθμούς, ενώ ο ΟΦΗ που έχει να κερδίσει στην έδρα του Απόλλωνα από το 2013, παρέμεινε στην 11η θέση με 19 βαθμούς.

Αστέρας Τρίπολης ΠΑΟΚ: 2-1

Ο Αστέρας Τρίπολης «έλαμψε» κόντρα στον ΠΑΟΚ, φτάνοντας σε μία σπουδαία νίκη με 2-1 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Οι Σίτο και Λουίς Φερνάντεθ σημείωσαν τα δύο γκολ που χάρισαν το «τρίποντο» για την ομάδα της Αρκαδίας, η οποία «έπιασε» τον Παναθηναϊκό στην 5η θέση και στους 41 βαθμούς, έχοντας μάλιστα και πλεονέκτημα έναντι των «πρασίνων» στην ισοβαθμία. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μείωσε στο 84ο λεπτό για τον ΠΑΟΚ, που δεν κατάφερε να πετύχει κάτι περισσότερο έως το φινάλε.

Με δύο σημαντικές, αν και χωρίς ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, αναμετρήσεις «άνοιξε» σήμερα Σάββατο (27 Φεβρουαρίου) η «αυλαία» της 24ης αγωνιστικής στη Super League. Ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξένησε τον ΟΦΗ με τους γηπεδούχους να είχαν ελαφρύ προβάδισμα λόγω έδρας, ενώ στην Τρίπολη, ο Αστέρας υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ, που ήθελε τη νίκη με σκοπό να παραμείνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

  • 17:15 «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ (ολοκληρώθηκε)
  • 19:30 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ (ολοκληρώθηκε)

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου

  • 15:00 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – Ατρόμητος (NS1)
  • 17:15 Στάδιο Αλκαζάρ, ΑΕΛ – Παναιτωλικός (NS2)
  • 17:15 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα (NS3)
  • 19:30 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (NS1)

Δευτέρα 1 Μαρτίου

  • 19:30 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος – Ολυμπιακός (NS1)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments