Ελλάδα

Νίκος Μαστοράκης: Ανάρτηση ντροπή για τη σύλληψη Λιγνάδη

Νίκος Μαστοράκης: Ανάρτηση ντροπή για τη σύλληψη Λιγνάδη
Νίκος Μαστοράκης: Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός έκανε μια ειρωνική ανάρτηση για τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη προκαλώντας πολλές αντιδράσεις.

Από χθες ο Δημήτρης Λιγνάδης προφυλακίστηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στις Φυλακές Τρίπολης. Σύσωμος ο κόσμος του θεάματος, αλλά και οι απλοί πολίτες περιμένουν να δουν τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη απόφαση και περιμένουν την παραδειγματική τιμωρία του κατηγορούμενου αν τελικά καταδικαστεί. Φυσικά κάτι ανάλογο θα πρέπει να γίνει και στις άλλες περιπτώσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για σεξουαλική κακοποίηση, απόπειρες βιασμού μέχρι και ξυλοδαρμού.

Βέβαια υπάρχουν και λίγοι που υποστηρίζουν ακόμα και τώρα τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ο Νίκος Μαστοράκης προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Αυτή είναι σε άκρως ειρωνικό τόνο. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός επέλεξε την ειρωνεία για το πόσο καλύτερη και ασφαλέστερη θα είναι η ελληνική κοινωνία μετά την σύλληψη και την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη. Μάλιστα μέσα στην ανάρτησή του αναφέρεται και στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι θα καταφύγει στον Δημήτρη Κουφοντίνα για να κάνει αντιπολίτευση.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Νίκου Μαστοράκη

“ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΓΝΑΔΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ. Η κοινωνία θα μας θα είναι ασφαλέστερη. Τα παιδιά μας δεν κινδυνεύουν πια. Παιδόφιλοι, βιαστές, ανώμαλοι θα κρυφτούν στο καβούκι τους. Οι βίαιοι σκηνοθέτες θα γίνουν αρνάκια. Οι αλλαζονες πρωταγωνιστές θα ανεβάσουν τα φερμουάρ για τα καλά. Οι καθηγητές-αρπακτικά σε σχολές και σχολεία θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας. Πατεράδες θα πάψουν να ασελγούν στα ανήλικα παιδιά τους. Χιλιάδες αρσενικά θα καταλάβουν τι σημαίνει “όχι.” Θα γίνουν σαφέστερες οι διαχωριστικές γραμμές ανέμεσα στο φλερτ και τη σεξουαλική κακοποίηση.

Οι ερωτικές σχέσεις των ανθρώπων θα γίνουν πιο καθαρές. Οι νόμοι θα γίνουν πιο αυστηροί. Η Μενδώνη θα μπορεί να κοιμάται ήσυχη. Ο Τσίπρας θα καταφύγει στον Κουφοντίνα για αντιπολίτευση. Ο όμορφος κόσμος μας θα ειναι πιο ηθικός και θα συνεχίσει να ειναι αγγελικά πλασμένος”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που μια δήλωση ή ανάρτηση του γνωστού παραγωγού προκαλεί θύελλα αντιδράσεων. Βέβαια πρέπει να τονίσουμε ότι τα σχόλια της συγκεκριμένης ανάρτησης έδειχναν ότι αρκετός κόσμος συμφωνούσε με τον Νίκο Μαστοράκη. Κάτι λογικό από τη στιγμή που έχει επιλέξει να τον ακολουθεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments