Lifestyle

Ελένη Χαμπέρη Ντάνος: Η σχέση της νέα παίκτριας του Survivor με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Ελένη Χαμπέρη Ντάνος: Η σχέση της νέα παίκτριας του Survivor με τον Γιώργο Αγγελόπουλο
Ελένη Χαμπέρη Ντάνος: Η εντυπωσιακή ξανθιά «συνελήφθη» από την κάμερα πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής την ώρα που ήταν στο αεροδρόμιο.

Μια ακόμα, και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες τελευταία, «μεταγραφή» θα γίνει στο Survivor με τους παίκτες που είναι στον Άγιο Δομίνικο να ετοιμάζονται για μια επιπλέον προσθήκη. Πρόκειται για την κούκλα, με το εκπληκτικό σώμα Ελένη Χαμπέρη η οποία έχει φύγει για το μακρινό ταξίδι της και ετοιμάζεται να μπει στο Survivor για να πάρει τη θέση της Μαριπόζα που αποχώρησε οικειοθελώς.

Η εντυπωσιακή ξανθιά «συνελήφθη» από την κάμερα της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του OPEN «Ευτυχείτε» την ώρα που ήταν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να μπει στην πτήση για το νησί της Καραϊβικής. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τη συνδέει κάτι και με τον νικητή στον πρώτο κύκλο- για τον ΣΚΑΙ- του Survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο, γνωστό και ως «Ντάνο». Ειδικότερα, φαίνεται πως οι δύο τους είναι φίλοι και όπως ανέφεραν στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε», η Ελένη είναι κούκλα «και αναμένεται να ανάψει φωτιές».

«Είναι η τελευταία παίκτρια η οποία έφυγε σήμερα από Ελλάδα, αυτό το κορίτσι θα ανάψει πολλές φωτιές είναι κούκλα. Είναι η μοναδική παίκτρια θεωρώ που έχει ένα πολύ καλό βιογραφικό μιας και έχει γνωρίσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Έκαναν παρέα, έχουν ένα κοινό γνωστό και έτσι έχουν πάρα πολύ καλή επαφή», ανέφεραν χαρακτηριστικά στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής για την καλλονή Ελένη Χαμπέρη η οποία είναι γυμνάστρια στο επάγγελμα και κατάγεται από την πόλη της Θεσσαλίας, τον Βόλο.

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες της Ελένης Χαμπέρη από το Instagram της:

Το Survivor επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη.

Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments