Αθλητισμός

Άρης Ατρόμητος: 3-0

Άρης Ατρόμητος: 3-0
Άρης Ατρόμητος: Η ομάδα του Άκη Μάντζιου επέστρεψε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Κυρίαρχος ήταν ο Άρης σήμερα Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, επί του Ατρόμητου, «καρφώνοντας» 3 γκολ, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική της Super League. Χάρη στον «κεραυνό» του Κρίστιαν Γκάνεα (22ο λεπτό), την κεφαλιά του Λούκας Σάσα (65ο λεπτό) και το πλασέ του Σαντέ Σίλβα (80ο λεπτό), ο Άρης επικράτησε.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου επέστρεψε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, υποχρεώνοντας σε παθητικό ρόλο σε όλο το ματς τον σύλλογο του Περιστερίου. Οι «κίτρινοι» πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων από το ξεκίνημα του αγώνα, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν σπουδαίες φάσεις μπροστά από την εστία του Χρήστου Θεοδωράκη. Κι είναι χαρακτηριστικό πως το υπέροχο γκολ από τον Γκάνεα, στα μισά του πρώτου μέρους, ήρθε με ένα ξαφνικό αριστερό σουτ περίπου από τα 25 μέτρα. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν μα η ενέργεια του Γιώργου Νταβιώτη τρία λεπτά αργότερα δε βρήκε δίχτυα.

Παρόμοιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο. Το σουτ του Φακούντο Μπερτόγλιο στο 47ο λεπτό δεν βρήκε στόχο ενώ στο 51ο λεπτό το τελείωμα του Μπρούνο Γκάμα ήταν βιαστικό, έχοντας δυο αμαρκάριστους συμπαίκτες δίπλα του. Οι Περιστεριώτες θα μπορούσαν να απειλήσουν στο 61ο λεπτό αν ο Αμίρ Αγκάγιεφ ενεργούσε πιο γρήγορα προ του Χουλιάν Κουέστα, έπειτα από την ενέργεια του Νταβιώτη. Κι έτσι ο Άρης έφτασε τέσσερα λεπτά αργότερα στο 2-0, με κεφαλιά του Σάσα έπειτα από σέντρα του Γκάνεα «καθαρίζοντας» το παιχνίδι. Και το… κερασάκι στην τούρτα για τους γηπεδούχους μπήκε στο 80ο λεπτό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων είχαν ως εξής:

ΆΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Γκάνεα, Σούντγκρεν (79ο λεπτό Σάκιτς), Δεληζήσης, Ρόουζ, Τζέγκο, Σάσα (79ο λεπτό Κάτσε), Γκάμα, Μπρούνο (69ο λεπτό Σίλβα), Μπερτόγλιο (64ο λεπτό Μάνος), Μήτρογλου (64ο λεπτό Μαντσίνι).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Θεοδωράκης, Γούτας, Γκαλβάο, Γκάλο (77ο λεπτό Ουμπίδες), Τομάσεβιτς, Νάτσος, Χαρίσης, Μουνίθ, Νταβιώτης (66ο λεπτό Χριστοδουλόπουλος), Αγκάγιεφ (66ο λεπτό Ραμπέγιο), Εντομβογί (46ο λεπτό Κωτσόπουλος/70ο λεπτό Μάτιτς).

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής στη Super League

Με δύο σημαντικές, αν και χωρίς ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, αναμετρήσεις «άνοιξε» σήμερα Σάββατο (27 Φεβρουαρίου) η «αυλαία» της 24ης αγωνιστικής στη Super League. Ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξένησε τον ΟΦΗ με τους γηπεδούχους να είχαν ελαφρύ προβάδισμα λόγω έδρας, ενώ στην Τρίπολη, ο Αστέρας υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ, που ήθελε τη νίκη με σκοπό να παραμείνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

  • 17:15 «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ (ολοκληρώθηκε)
  • 19:30 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ (ολοκληρώθηκε)

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου

  • 15:00 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – Ατρόμητος (ολοκληρώθηκε)
  • 17:15 Στάδιο Αλκαζάρ, ΑΕΛ – Παναιτωλικός (NS2)
  • 17:15 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα (NS3)
  • 19:30 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (NS1)

Δευτέρα 1 Μαρτίου

  • 19:30 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος – Ολυμπιακός (NS1)
svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments