Ελλάδα

Νικόλας Στραβοπόδης: Δεν τον βίασα – Κάναμε συναινετικό έρωτα

Νικόλας Στραβοπόδης: Δεν τον βίασα – Κάναμε συναινετικό έρωτα
Νικόλας Στραβοπόδης: Όλα όσα αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό.

Τη σιωπή του «έσπασε» ο ηθοποιός Νικόλας Στραβοπόδης, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό από τον Δημήτρη Άνθη, και αποφάσισε να μιλήσει με τον ίδιο να εξομολογείται ότι ο Άνθης δήλωνε πως ήταν ερωτευμένος μαζί του και πως έκαναν συναινετικό έρωτα όταν και οι δύο ήταν στην ηλικία των είκοσι ετών.

Δίνοντας συνέντευξη λοιπόν, στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ», ο Δημήτρης Στραβοπόδης ανέφερε πως «αρνούμαι την κατηγορία. Δεν βίασα ούτε τον Δημήτρη Ανθή ούτε κάποιον άλλον ποτέ στη ζωή μου» και εξήγησε ότι οι δύο τους γνωρίστηκαν το 2004 στο μπαρ που δούλευε.

«Με φλέρταρε και μία μέρα με περίμενε έξω από το μαγαζί. Πήγαμε βόλτα και μετά πήγαμε στο σπίτι μου. Εγώ συγκατοικούσα με μια παιδική μου φίλη και μάλιστα την πήρα και τηλέφωνο και της είπα ότι έρχομαι με τον αδελφό ενός συναδέλφου στο μαγαζί ώστε επειδή ήταν η πρώτη μας βόλτα να μην έρθει σε δύσκολη θέση το παιδί, αν μέναμε οι δύο μας», αποκάλυψε.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός επεσήμανε πως το σεξ ήταν συναινετικό μεταξύ δύο 20χρονων, αλλά δεν υπήρχε συνέχεια τις επόμενες φορές που συναντήθηκαν στο μαγαζί. Μάλιστα, αναρωτιέται μήπως ο Άνθης περίμενε κάτι παραπάνω σε συναισθηματικό επίπεδο και ήταν θυμωμένος μαζί του όλα αυτά τα χρόνια που μεσολάβησαν.

Τι υποστηρίζει ο Δημήτρης Άνθης;

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, αποκάλυψε ο ηθοποιός Δημήτρης Άνθης. Το κουβάρι ξεκίνησε να ξετυλίγεται όταν κατήγγειλε δημόσια τον βιασμό του, δηλώνοντας πως το δεύτερο πρόσωπο που παρουσιάστηκε ως θύμα στην καταγγελία του Νίκου Σ., ήταν ο δικός του θύτης. «Ένιωσα να προσπαθεί να εισδύσει με το χέρι του στο σώμα μου, με βίαιη, απότομη και πολύ δυνατή κίνηση. Αισθάνθηκα εντονότατο πόνο, του είπα να σταματήσει, αμέσως αυτός δεν έδωσε σημασία στις παρακλήσεις μου και συνέχισε την προσπάθειά του. Ένιωσα εντονότατο σωματικό πόνο και μου ήρθαν δάκρυα στα μάτια. Κλαίγοντας τον ικέτευα να σταματήσει, αυτός, όμως, σαν να έπαιρνε δύναμη από τις παρακλήσεις μου, γινόταν βιαιότερος», ανέφερε ο Δημήτρης Άνθης.

Έπειτα ανέφερε ότι ο Νικόλας Στραβοπόδης τον οδήγησε στο εσωτερικό του δωματίου του. Εκεί περίμενε να ανάψει τα φώτα, αλλά είναι κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ. «Αντί για αυτό, ξαφνικά, εντελώς αιφνιδιαστικά, χωρίς να έχει προηγηθεί οποιαδήποτε συζήτηση μεταξύ μας, όρμησε πάνω μου από πίσω στα σκοτεινά, με έσπρωξε με μεγάλη βία και με ξάπλωσε μπρούμυτα στο κρεβάτι, γύρισε και τα δύο χέρια του στην πλάτη μου και με ακινητοποίησε με το σωματικό του βάρος και την μυϊκή του δύναμη, η οποία ήταν πολύ υπέρτερη της δικής μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments