Αθλητισμός

Πέλκας: Παροξυσμός στην Τουρκία για το απίστευτο γκολ που έβαλε

Πέλκας: Παροξυσμός στην Τουρκία για το απίστευτο γκολ που έβαλε
Πέλκας: Ο Έλληνας χαφ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Φενέρ και απολαμβάνει την αποθέωση του Τουρκικού Τύπου.

Στις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών του καλοκαιριού ο Δημήτρης Πέλκας πήρε μεταγραφή στη Φενερμπαχτσέ. Η Τουρκική ομάδα παρακολουθούσε καιρό την πορεία του Έλληνα χαφ και όταν είδε ότι οι συνθήκες ήταν ευνοϊκές προχώρησε στην απόκτησή του. Τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ, ο Πέλκας είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά και ήταν μόνιμα στο επίκεντρο της κριτικής. Η μεταγραφή του στην Τουρκία φάνηκε πως ήταν το καλύτερο βήμα για την καριέρα του.

Από νωρίς έδειξε ότι μπορεί να ηγηθεί στην Κωνσταντινούπολη και να βοηθήσει την ομάδα του να επιστρέψει στην κορυφή. Μάλιστα κατάφερε να παραμείνει το αστέρι της ομάδας του παρά το γεγονός ότι η Φενέρ έχει αποκτήσει τον Μεσούτ Οζίλ που θα περίμενε κανείς να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα. Αυτό όχι απλά δεν έγινε, αλλά ο Πέλκας είναι και ο παίκτης που κρίνει κρίσιμα παιχνίδια όπως αυτό με την Τράμπζονσπορ.

Νίκησε τον Μπακασέτα και αποθεώθηκε

Το ντέρμπι κόντρα στην ομάδα της Τραπεζούντας είχε και έντονο Ελληνικό χρώμα. Εκτός από τον Δημήτρη Πέλκα στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκε και ο Τάσος Μπακασέτας. Τελικά ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν αυτός που χαμογέλασε στο τέλος. Μάλιστα ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με ένα εντυπωσιακό τέρμα με σουτ από μακρινή απόσταση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποθεωθεί από τα Τουρκικά ΜΜΕ.

«Συρτάκι στην Τραπεζούντα» δήλωσε χαρακτηριστικά η Χουριέτ για τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ όπως αναφέρει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία Μανώλης Κωστίδης. «Το συρτάκι της Φενέρμπαχτσε» αναφέρει από πλευράς της η Ακσάμ Σπορ. Η αθλητική εφημερίδα Φότομακ όμως ίσως χαρίζει το πιο ευφάνταστο πρωτοσέλιδο: «Πελκασπιρίνη» αναφέρει χαρακτηριστικά, εννοώντας με το λογοπαίχνιό της ότι το γκολ του Πέλκα είναι «φάρμακο» στα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Φενέρμπαχτσε.

Οι άνθρωποι της Τουρκικής ομάδας τρίβουν τα χέρια τους καθώς το καλοκαίρι απέκτησαν τον Πέλκα με ένα χαμηλό ποσό για τα δεδομένα της αγοράς. Αν ο Πέλκας συνεχίσει με αυτό τον ρυθμό και με τέτοιες εμφανίσεις δεν θα αργήσει να έρθει μια μεγάλη πρόταση από το εξωτερικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments