Lifestyle

Ντόρα Κουτροκόη: Η κουκλάρα του OPEN είναι άλλο επίπεδο

Ντόρα Κουτροκόη: Η κουκλάρα του OPEN είναι άλλο επίπεδο
Ντόρα Κουτροκόη: Η ξανθιά παρουσιάστρια είναι δίχως αμφιβολία μια από τις εντυπωσιακότερες παρουσίες της πρωινής ενημερωτικής ζώνης.

Η ενημερωτική πρωινή ζώνη είναι το μεγάλο στοίχημα για όλα τα κανάλια. Η αλήθεια είναι ότι τη φετινή τηλεοπτική σεζόν υπάρχει μεγάλη μάχη με πολλές και πλούσιες ενημερωτικές εκπομπές. Ανάμεσα σε αυτούς που ξεχωρίζουν είναι η εκπομπή “Ώρα Ελλάδος” που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό “OPEN”. Δεν χωράει αμφιβολία ότι σε αυτή ξεχωρίζει η εντυπωσιακή Ντόρα Κουτρόκόη. Η ξανθιά δημοσιογράφος έγινε γνωστή από την παρουσία της στην ΕΡΤ.

Στη συνέχεια έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα της καθώς βρέθηκε στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη. Ωστόσο αναγκάστηκε να αποχωρήσει για οικογενειακούς λόγους. Μερικά χρόνια αργότερα είχε δηλώσει για την αποχώρησή της: «Οι λόγοι που έφυγα από τον Γιώργο Παπαδάκη ήταν καθαρά θέμα του παιδιού. Τα Χριστούγεννα του 2013 έφερα στον κόσμο τον μικρούλη μου και το ωράριο της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής είναι πάρα πολύ δύσκολο». Από τότε πέρασαν πολλά χρόνια και πλέον είναι ξανά σε πρωινή εκπομπή, αυτή τη φορά στο πλευρό του Άκη Παυλόπουλου.

Τα προβλήματα υγείας που είχε στο παρελθόν

Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι το 2014 αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. «Το 2014 αντιμετώπισα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ξεπεράστηκε και το έχω αφήσει πίσω μου. Ήταν μία δύσκολη εμπειρία, ξεπεράστηκε και προχωράμε. Φοβήθηκα. Όποιος πει ότι δεν φοβάται όταν του συμβεί κάτι στην υγεία του, λέει ψέματα.

Φοβάσαι για το παιδί, για τους οικείους και για τον εαυτό σου. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, δίνουν καθημερινή μάχη και κάποιοι δεν τα καταφέρνουν. Θα πρέπει να αισθάνομαι πολύ τυχερή και ευλογημένη που είμαστε εδώ και τα λέμε τώρα».

Στο παρελθόν αναφέρθηκε και στο διαζύγιο που πήρε με τον σύντοφό της. «Δεν υπάρχει γάμος. Δεν είναι κάτι πρωτότυπο πλέον. Οι άνθρωποι αν στην πορεία της ζωής του δεν ταιριάζουν σε κάποια σημεία, παίρνουν διαφορετικούς δρόμους, είναι πολύ απλό. Δεν έχει καμιά ιστορία από πίσω να σου διηγηθώ. Για να χωρίσουν δύο άνθρωποι φταίνε και οι δύο. Όταν έχεις ένα παιδί οι σχέσεις πρέπει να είναι μια χαρά. Δεν είμαστε φίλοι, ο καθένας προχωρά τη ζωή του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments