Video

Ιωάννα Ασημακοπούλου: Απέφυγα συνεργασίες για να προστατευτώ

Ιωάννα Ασημακοπούλου: Απέφυγα συνεργασίες για να προστατευτώ
Ιωάννα Ασημακοπούλου: Εξομολογήθηκε πως έχει συνεργαστεί με άτομα που έχουν δεχθεί καταγγελίες, χωρίς εκείνη όμως να έχει αντιμετωπίσει κάποια αντίστοιχη συμπεριφορά.

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου, πέρα από την Ελένη Ουζουνίδου της οποίας τη συνέντευξη μπορείτε να δείτε εδώ, ήταν μια ακόμη από τους χθεσινούς (Τετάρτη 3 Μαρτίου) καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην τηλεοπτική βραδινή εκπομπή που έχει στον ΑΝΤ1, το «The 2Night Show» στο οποίο φιλοξενεί άτομα από διάφορους χώρους, όπως είναι η τέχνη σαν τη Μαρία Κωνσταντάκη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.αλλά και η πολιτική.

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως «Ζουζουνέλ» στην πετυχημένη σειρά του Alpha «Το Σόι Σου», συμμετείχε στη «Φριτέζα» του ΑΝΤ1, και είναι η πρωταγωνίστρια της «Φαμίλιας», μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως έχει αρνηθεί να συνεργαστεί με συγκεκριμένους ανθρώπους στο θέατρο, προκειμένου να προστατεύσει τον εαυτό της, αναφερόμενη στο ελληνικό «#MeToo» και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου για περιστατικά σεξουαλικής πανενόχλησης και κακοποίησης.

Ιωάννα Ασημακοπούλου

Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για τον χώρο μου»

Απαντώντας σε ερώτηση για τις παρενοχλήσεις στον καλλιτεχνικό χώρο, είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως «είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για τον χώρο μου. Είμαι στο πλευρό των θυμάτων και εύχομαι αυτό να γίνεται για ένα καλύτερο αύριο. Είμαι σίγουρη. Και είναι πολύ σημαντικό το μάθημα που παίρνει όλος ο κόσμος. Το θέατρο είναι ένας χώρος που έχει πάρα πολύ αγάπη μέσα και έχει και πολύ καλούς ανθρώπους. Το θέατρο είναι πολιτισμός και πρέπει να εκπέμπει αγάπη. Στον χώρο μας υπάρχει πολύ φως και αυτό που έκαναν τα θύματα που μίλησαν θέλει πολύ κουράγιο».

Μάλιστα, στη συνέχεια η Ιωάννα Ασημακοπούλου εξομολογήθηκε πως έχει συνεργαστεί με άτομα που έχουν δεχθεί καταγγελίες, χωρίς εκείνη όμως να έχει αντιμετωπίσει κάποια αντίστοιχη συμπεριφορά. Τέλος, αποκάλυψε πως έχει αρνηθεί να συνεργαστεί με συγκεκριμένους ανθρώπους στο θέατρο, προκειμένου να προστατεύσει τον εαυτό της. «Όταν μπορούσα το απέφευγα, και νομίζω ότι το έκαναν οι περισσότεροι συνάδελφοί μου».

Ιωάννα Ασημακοπούλου

Ιωάννα Ασημακοπούλου: Τι είπε για τον ρόλο της στη «Φαμίλια»

Όσο για τη συμμετοχή της στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη είπε: «Στη Φαμίλια καταλαβαίνω πώς είναι να είσαι γονιός, γιατί εγώ δεν είμαι. Είμαι μητέρα τεσσάρων παιδιών και μπαίνω στη διαδικασία να αντιληφθώ καλύτερα τους γονείς μου». Τέλος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιμένοντας ότι έχει μεγάλη ομοιότητα την Άση Μπήλιου, πήρε τηλέφωνο τη γνωστή αστρολόγο, η οποία κατέληξε να λέει στην Ιωάννα Ασημακοπούλου τι λένε τα ζώδια και το μέλλον για εκείνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments