Ελλάδα

Ελένη Ουζουνίδου: Μίλησε για τις καταγγελίες – Δεν θέλω να ακούω ούτε το όνομά τους

Ελένη Ουζουνίδου: Μίλησε για τις καταγγελίες – Δεν θέλω να ακούω ούτε το όνομά τους
Ελένη Ουζουνίδου: Μίλησε για τις καταγγελίες που πέφτουν σαν βροχή στο ελληνικό θέατρο ενώ απάντησε και σε σχετική ερώτηση για το αν έχει δεχθεί κι η ίδια κάποια παρενόχληση.

Η Ελένη Ουζουνίδου ήταν μια εκ των καλεσμένων του Γρηγόρη Αρναούτογλου στη χθεσινή (Τετάρτη 3 Μαρτίου) βραδινή εκπομπή του στον ΑΝΤ1 στο «The 2Night Show», η οποία προβάλλεται κάθε εβδομάδα ενώ έχουν περάσει διάφοροι καλλιτέχνες όπως η Μαρία Κωνσταντάκη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η ηθοποιός και μια από τους πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 «Παρουσιάστε», μεταξύ άλλων, μίλησε για τις καταγγελίες που πέφτουν σαν βροχή στο ελληνικό θέατρο ενώ απάντησε και σε σχετική ερώτηση για το αν έχει δεχθεί κι η ίδια κάποια παρενόχληση. Και να σημειωθεί πως η Ελένη Ουζουνίδου συνάντησε για πρώτη φορά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλα.

Ελένη Ουζουνίδου

Ελένη Ουζουνίδου: Έχω περάσει κι εγώ δύσκολα

Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός λοιπόν, μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική καθώς και για τα σχόλια που δέχτηκε για τα κιλά της στα πρώτα της βήματα. Στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση για τον λόγο που άργησε να κάνει τηλεόραση και πώς διαχειρίζεται, πλέον, την αναγνωρισιμότητά της.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν στο θέατρο το τελευταίο διάστημα ενώ στήριξε ανοιχτά τα θύματα και εξέφρασε τον μεγάλο της θαυμασμό στον καλό της φίλο και συνεργάτη, Γιάννη Μπέζο, εξηγώντας πόσο γενναιόδωρος είναι με τους ηθοποιούς. «Έχω περάσει δύο φορές δύσκολα, όχι τίποτα τρομερό. Ήμουν πάρα πολύ τυχερή και δεν βρέθηκα μπροστά σε τέτοιες καταστάσεις κι ούτε έχω εισπράξει βία με όλους τους τρόπους».

Ελένη Ουζουνίδου: «Είναι πραγματικά πολύ δύσκολες ημέρες»

Και συνέχισε: «Έχω συνεργαστεί με κακότροπους σκηνοθέτες και σταμάτησα. Δεν θέλω να ακούω ούτε το όνομά τους. Οι άνθρωποι που γνώριζαν τα πράγματα μάλλον είναι σε στενό φιλικό περιβάλλον. Εάν υπήρχε δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτές τις καταστάσεις και σε όλα τα αγόρια και τα κορίτσια που κάνουν καταγγελίες στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και σε δικηγόρους. Στα δικά μου αυτιά και στο άμεσο περιβάλλον μου δεν είχαν ακουστεί αυτά. Βρεθήκαμε όλοι προ εκπλήξεως».

«Είναι πραγματικά πολύ δύσκολες ημέρες, όσο αφορά στις καταγγελίες. Είναι ένα σύννεφο που σε λίγο θα γίνει ήλιος», εξήγησε. Σε διαφορετική περίπτωση, όπως είπε, «δεν θα φτάναμε στο 2021 για να μιλάμε για αυτές τις καταστάσεις και όλα αυτά τα άτομα που κάνουν τις καταγγελίες στο ΣΕΗ και πηγαίνουν σε εισαγγελείς».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments