Lifestyle

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Η Ελένη Μενεγάκη πρέπει να γίνει μάθημα στα πανεπιστήμια»

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Η Ελένη Μενεγάκη πρέπει να γίνει μάθημα στα πανεπιστήμια»
Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το μοντέλο και κριτής μόδας σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, μίλησε για όλα αλλά και για την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να απέχει από την τηλεόραση.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show και μίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη ζωή του και τις αλλαγές που ήρθαν στον τρόπο που σκέφτεται περνώντας τα χρόνια.

«Έχω έρθει πολλές φορές σε εσένα αλλά πέρα από την εξέλιξη την επαγγελματική είναι διαφορετική και η προσωπική μου εξέλιξη. Άλλα πράγματα έλεγα τότε και άλλα λέω τώρα. Πόσο χαίρομαι πραγματικά που το βλέπω και το νιώθω. Δεν είμαι απλά καλά. Εγώ μέσα στο 2020 νιώθω το 2004. Είναι η τοπ χρονιά. Όλο αυτό που συνέβη παγκοσμίως εγώ το πήρα διαφορετικά. Κάθισα, σκέφτηκα, απολογήθηκα στον εαυτό μου και άρχισα να βλέπω πράγματα που παλαιότερα είχα υιοθετήσει.

Αρχής γενομένης των 33ων μου χρόνων είδα ότι κάποια πράγματα δεν μου κάνουνε. Κάποιες ιδέες και καταστάσεις πρέπει να τις αποχωριστούμε. Εγώ έκανα ένα πολύ δυνατό ξεσκαρτάρισμα. Πλέον δεν με ενδιαφέρει η γνώμη κανενός, ούτε των πολύ δικών μου ανθρώπων. Θέλω να κάνω πράγματα που με κάνουν ευτυχισμένο. Και η ευτυχία είναι προσωπική. Δεν ψάχνω το άλλο μου μισό, ψάχνω το άλλο ολόκληρο. Και αν δεν είσαι ευτυχισμένος μόνος σου δεν μπορείς να το μοιραστείς», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Τι είπε για την Ελένη Μενεγάκη

Το μοντέλο και κριτής του My Style Up πρότεινε πως η Ελένη Μενεγάκη θα πρέπει να γίνει μάθημα στα πανεπιστήμια. Ο πρώην συνεργάτης αναφέρθηκε και στην απόφασή της να αποχωρήσει από την τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα σημείωσε χαρακτηριστικά: «Δεν την έχω δει από τη στιγμή που αποχώρησε γιατί, καλά κάνει, έχει φύγει να χαρεί και αυτή τη ζωή της. Η Ελένη είναι μάθημα που πρέπει να γίνεται στα πανεπιστήμια. Θεωρώ ότι είναι μια τέτοια γυναίκα. Πέραν του ότι είναι πάρα πολύ έξυπνη, καλά το όμορφη είναι τόσο βαρετό να το λες για κάτι που είναι δεδομένο, δημιουργική. Καλά έκανε και έκανε όλο αυτό το πράγμα. Πρέπει να ζήσει λίγο με τον Μάκη, πρέπει να ζήσει λίγο την οικογένεια και τα παιδιά της γιατί, εσύ που κάνεις τηλεόραση αντιλαμβάνεσαι ότι οι άνθρωποι που ασχολούνται με την τηλεόραση δεν έχουν τόσο προσωπική ζωή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments