Αθλητισμός

Ολυμπιακός μπάσκετ: Πρόστιμο από τους Αγγελόπουλους

Ολυμπιακός μπάσκετ: Πρόστιμο από τους Αγγελόπουλους
Ολυμπιακός μπάσκετ: Το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας δεν είναι καθόλου καλό και μια νέα ήττα από τον Αστέρα μπορεί να φέρει πολλές εξελίξεις.

Ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ δεν περνάει την καλύτερή του φάση. Η σεζόν ξεκίνησε με πολλές ελπίδες για κάτι καλό. Η έλευση του Κώστα Σλούκα βοήθησε σε αυτό. Ωστόσο η εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια δεν είναι καθόλου καλή. Για την ακρίβεια ο Ολυμπιακός μετράει συνεχόμενες ήττες και κάποιες από αυτές ήρθαν και με βαρύ σκορ. Πιο πρόσφατη ήταν αυτή με αντίπαλο τη Μπασκόνια. Η Ισπανική ομάδα επικράτησε με το εμφατικό 91-66.

Κάποιες απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας σίγουρα έχουν παίξει το ρόλο τους, αλλά η διαφορά στην ποιότητα δεν είναι τόσο χαοτική όσο δείχνουν τα πρόσφατα αποτελέσματα. Οι Αγγελόπουλοι δεν έχουν πάρει δημόσια κάποια θέση σχετικά με τα όσα συμβαίνουν, αλλά δεν παραμένουν αμέτοχοι. Το αντίθετο μάλιστα. Έχουν ήδη προβεί σε κάποιες κινήσεις με νόημα. Αρχικά στήριξαν τον προπονητή, χωρίς βέβαια να πιστεύουν ότι δεν έχει καμία ευθύνη για την εικόνα της ομάδας.

Φάση από τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ

Φάση από τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ

Ολυμπιακός μπάσκετ: Πρόστιμο μετά την Μπασκόνια

Κάτι που δεν έγινε επίσημα γνωστό αλλά φαίνεται πως επιβεβαιώνεται είναι η επιβολή ενός πρόστιμου. Λίγη ώρα μετά το ματς με την Μπασκόνια οι Αγγελόπουλου ανακοίνωσαν στους παίκτες ότι θα επιβληθεί πρόστιμο για τις πρόσφατες εμφανίσεις τους. Η πληροφορία που έχει το sdna.gr  δεν επιδέχεται αμφισβήτησης και είναι απόλυτα επιβεβαιωμένη, γιατί έχει γίνει γνωστή σε όλους τους παίκτες και σε όλους τους ατζέντηδες και αποτέλεσε θέμα συζήτησης επί σχεδόν μία ολόκληρη μέρα.

Με εντολή Αγγελόπουλων, λοιπόν, υπήρξε ενημέρωση προς τους παίκτες ότι επίκειται πρόστιμο. Ότι δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο αυτό που συμβαίνει και ότι η ομάδα έχει κάνει το χειρότερο σερί στη σύγχρονη ιστορία της στην Euroleague. Οι παίκτες το συζήτησαν μεταξύ τους και εξ αρχής έδειξαν κατανόηση μεν σε ό,τι αφορά τα παράπονα για την απόδοση, αλλά ήταν κάθετα αρνητικοί στην αποδοχή του προστίμου.

Θυμίζουμε ότι η επιβολή ενός πρόστιμου είναι και κόντρα στις διατάξεις της Euroleague καθώς μπορεί να επέμβει η ένωση των αθλητών. Πέρα από το τι θα γίνει με το πρόστιμο, καταλαβαίνει κανείς ότι το κλίμα στον Ολυμπιακό δεν είναι καλό. Σήμερα ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα και το αποτέλεσμα του αγώνα θα κρίνει πολλά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments