Αθλητισμός

Παναγιώτης Βαρούχας: Καθαρό το πέναλτι του Άρη

Παναγιώτης Βαρούχας: Καθαρό το πέναλτι του Άρη
Παναγιώτης Βαρούχας: Ο καθηγητής διαιτησίας ξεκαθάρισε ότι το πέναλτι που κέρδισε ο Άρης ήταν καθαρό, ενώ σωστά μέτρησε και το γκολ του Μουχαλάκη.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας κλήθηκε να σχολιάσει τις επίμαχες φάσεις των αγώνων Κυπέλλου. Ο καθηγητής διαιτησίας ήταν καλεσμένος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και ξεκίνησε την τοποθέτησή του από το παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε αρκετές δύσκολες φάσεις. Αποκορύφωμα ήταν οι δυο φάσεις που έκριναν και την αναμέτρηση. Θυμίζουμε ότι ο Άρης πήρε κεφάλι στο σκορ με τέρμα του Μπρούνο Γκάμα με πέναλτι. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με το ιδιαίτερο γκολ του Μουχαλάκη που ξεγέλασε τον Κουέστα.

«Ο Ανδρούτσος σπρώχνει τον επιθετικό του Άρη στη μέση, πάνω από τη λεκάνη. Το πρώτο πλάνο του VAR δείχνει όλη την πραγματικότητα. Είναι μια δύσκολη φάση με λεπτομέρεια για την οποία πρέπει να αποφασίσει ο διαιτητής και ο Γκεστράνιους ορθώς δείχνει πέναλτι», τόνισε ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας, σχετικά με τη φάση που κέρδισε πέναλτι ο Άρης. Ο Ολυμπιακός διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη φάση υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει πέναλτι.

Παναγιώτης Βαρούχας: Η φάση του πέναλτι

Παναγιώτης Βαρούχας: Η φάση του πέναλτι

Παναγιώτης Βαρούχας: Σωστά μέτρησε το γκολ

Αναφερόμενος στο γκολ του Μπουχαλάκη, είπε: «Δεν είναι ελεύθερο χτύπημα, το παιχνίδι συνεχίζεται. Δεν χρειαζόταν να πάρει καμιά άδεια. Ήταν εξυπνάδα του μέσου του Ολυμπιακού και το γκολ ήταν κανονικό. Πολλοί βιάστηκαν να πουν ότι ήταν παράνομο, αλλά δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα». Θυμίζουμε ότι οι παίκτες του Άρη και ο Άκης Μάτζιος είχαν διαμαρτυρηθεί έντονα, αλλά μετά τη χρήση VAR το γκολ μέτρησε κανονικά.

Λίγο νωρίτερα η ΑΕΚ είχε αντιμετωπίσει τον Βόλο. Η ομάδα της Μαγνησίας πήρε τη νίκη στην έδρα της αλλά δεν μπόρεσε να βρει ένα δεύτερο τέρμα για να πάρει την πρόκριση. Το γκολ της ομάδας προήλθε από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Σωτήρης Νίνης από τον Παναγιώτη Τσιντώτα.

«Είναι ξεκάθαρο το πέναλτι στον Νίνη από τον Τσιντώτα. Τον βρίσκει ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ και απορώ γιατί διαμαρτυρήθηκε». Παρά τις διαμαρτυρίες, δεν χρειάστηκε μεγάλη εξέταση από το VAR καθώς η φάση ήταν ξεκάθαρη. Ο Τερματοφύλακας της ΑΕΚ γκρέμισε τον παίκτη του Βόλου και η παράβαση ήταν ολοφάνερη.

Παναγιώτης Βαρούχας: Ακούστε όλα είπε

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments