Αθλητισμός

Βαθμολογία Super League: Πως διαμορφώνεται σήμερα

Βαθμολογία Super League: Πως διαμορφώνεται σήμερα
Βαθμολογία Super League: Πως διαμορφώνεται μετά και τους σημερινούς αγώνες. Απώλειες για Παναθηναϊκό, αήττητος ο Αστέρας.

Η βαθμολογία της Super League παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μετά και τα σημερινά αποτελέσματα. Ειδικότερα, μεγάλος κερδισμένος της αγωνιστικής είναι ο Αστέρας Τρίπολης ο οποίος αν και δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο, κατάφερε να φτάσει τον Παναθηναϊκό στο βαθμολογικό πίνακα, με την ισοπαλία που απέσπασε. Ο τελευταίος ήταν και ο μεγαλύτερος χαμένος της πρώτης ημέρας της 25ης αγωνιστικής, αφού γνώρισε την ήττα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα. Η ομάδα της ΑΕΛ προέβη σε μια σπουδαία νίκη κόντρα στον ΟΦΗ με 2-3, βάζοντας φωτιά στις τελευταίες θέσεις του αγωνιστικού πίνακα. Βαθμολογία Super League

Βαθμολογία Super League

Βαθμολογία Super League

Super League: Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών

Κυριακή 7 Μαρτίου

  • 15:00 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Λαμία (NS1)
  • 17:15 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – ΝΠΣ Βόλος (NS2)
  • 19:30 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Άρης (NS1)

Δευτέρα 8 Μαρτίου

  • 19:30 Ολυμπιακό Στάδιο, ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης (NS1).

Στην 25η αγωνιστική της Super League, το ενδιαφέρον στρέφεται σε Τούμπα και Ηράκλειο. Με τον Ολυμπιακό να έχει πάρει διαφορά ασφαλείας στην κούρσα της κορυφής, τα βλέμματα, λίγο πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, στρέφονται στο ποιες ομάδες θα πάρουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και ποιες θα παραμείνουν στην κατηγορία.

Μετά τον δραματικό αποκλεισμό από το Κύπελλο, ο δεύτερος Άρης στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα, καθώς φιλοξενείται από τον συμπολίτη ΠΑΟΚ που βρίσκεται μια θέση κι έναν βαθμό πιο πίσω. Το ντέρμπι της Τούμπας (Κυριακή 7 Μαρτίου στις 19:30) αποκτά, έτσι, ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, πέραν του τοπικού χαρακτήρα. Το όποιο αποτέλεσμα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί 24 ώρες αργότερα η ΑΕΚ που υποδέχεται στο ΟΑΚΑ (Δευτέρα 8 Μαρτίου στις 19:30) τον Απόλλωνα Σμύρνης.

ΠΑΟΚ και Άρης στις αναμετρήσεις τους έχουν χαρίσει δυνατές συγκινήσεις τόσο στους οπαδούς των ομάδων όσο τον ποδοσφαιρικό κόσμο της χώρας γενικότερα. Το τελευταίο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη που είχε νικητή χρονολογείται στις 24 Νοεμβρίου του 2013. Στις 116 μεταξύ τους αναμετρήσεις σε αγώνες Α’ Εθνικής ο ΠΑΟΚ έχει νικήσει 45 αγώνες, ενώ ο Άρης 30. 41 υπήρξαν οι ισοπαλίες. Οι δύο σύλλογοι της Θεσσαλονίκης θα αναμετρηθούν αύριο στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League, με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης να έχει μαζέψει ξανά το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments