Ελλάδα

Έκτορας Κουφοντίνας: Αφέθηκε ελεύθερος – Του επιβλήθηκε πρόστιμο

Έκτορας Κουφοντίνας: Αφέθηκε ελεύθερος – Του επιβλήθηκε πρόστιμο
Έκτορας Κουφοντίνας: Νωρίτερα είχε προηγηθεί πορεία στο κέντρο της Αθήνας υπέρ του πατέρα του, Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ελεύθερος αφέθηκε από την Αστυνομία ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Έκτορας, ο οποίος είχε προσαχθεί το μεσημέρι του Σαββάτου μετά τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 7 από τις 29 προσαγωγές που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο κέντρο της πρωτεύουσας, κατά την διάρκεια πορείας υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Έκτορας Κουφοντίνας: Μεταξύ των ατόμων που αφέθηκαν ελευθέρα ήταν και ο γιος του, Έκτορας, όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open TV.

Σε όλους επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση και παράβαση του νόμου 285. Σε βάρος των συλληφθέντων ασκήθηκαν διώξεις για τα κατά περίπτωση αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων, απόπειρα άσκησης σωματικής βλάβης και απείθεια.

Έκτορας Κουφοντίνας: Θυμίζουμε ότι ο πατέρας του συνεχίζει την απεργία πείνας και δίψας με αίτημα να μεταχθεί στις φυλακές του Κορυδαλλού

Ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κουφοντίνα που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας εκδόθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 5 Μαρτίου από τη διοίκηση του νοσοκομείου. Η ανακοίνωση φέρει την υπογραφή του διοικητή του νοσοκομείου Ανδρέα Κολοκυθά. Ειδικότερα, η ανακοίνωση του νοσοκομείου αναφέρει τα εξής:

«Ενημερώνουμε ότι ο ασθενής του νοσοκομείου μας, Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος νοσηλεύεται για 18η ημέρα στην ΜΕΘ, εμφάνισε οξεία νεφρική ανεπάρκεια συνεπεία της παρατεταμένης άρνησης λήψης τροφής και υγρών. Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ, δεδομένης της επίμονης άρνησης του ασθενούς να σιτιστεί και να λάβει υγρά, τηρώντας απόλυτα την κείμενη νομοθεσία και σε εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας, προέβη άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες ανάνηψης για την υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών, καθώς και σε κάθε δυνατή προσπάθεια για την διασφάλιση της υγείας του, όπως προτάσσει η ιατρική δεοντολογία και η σχετική νομοθεσία. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του, πάντοτε σύμφωνα με τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments