Αθλητισμός

Βαθμολογία Super League: Πως διαμορφώθηκε

Βαθμολογία Super League: Πως διαμορφώθηκε
Βαθμολογία Super League: Έτσι διαμορφώνεται μετά και την ισοπαλία στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη που έληξε 2-2.

Με την ισοπαλία μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη (2-2) ολοκληρώθηκαν οι σημερινοί αγώνες για την 25η αγωνιστική της Super League. Με αυτό το αποτέλεσμα οι κίτρινοι βρίσκονται στην 2η θέση της βαθμολογίας με 48 πόντους, ενώ έναν λιγότερο μετρά ο Δικέφαλος του Βορρά. Βαθμολογία Super League

Βαθμολογία Super League: Οι σημερινές αναμετρήσεις

Από τις σημερινές αναμετρήσεις ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα με 3-0 επί της Λαμίας, έχοντας διαφορά ασφαλείας 16 πόντων από τον δεύτερο. Οι ερυθρόλευκοι έχουν τώρα το βλέμμα στραμμένο στην αναμέτρηση της Τρίτης με την Άρσεναλ για τη φάση των 16 του Europa League. Το γκολ για τον Ολυμπιακό ήρθε μετά από κλέψιμο ψηλά του Μπουχαλάκη, πολύ καλή συνεργασία των παικτών του Ολυμπιακού στη συνέχεια και πάσα του Φορτούνη στον Μπρούμα για μία σουτάρα και το 1-0 στο 8ο λεπτό. Στο 11ο λεπτό ήταν η σειρά του Φορτούνη να σκοράρει ένα ωραίο γκολ για το 2-0. Στο 34ο λεπτό ο Ρέαμπτσιουκ έκανε μία ωραία σέντρα ακριβείας για το κεφάλι του Ελ Αραμπί. Ο φορ του Ολυμπιακού σκόραρε για να κάνει το 3-0 στην πρώτη ασίστ του Μολδαβού στον πειραϊκό σύλλογο.

Ο Παναιτωλικός επικράτησε με 1-0  του Βόλου και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην μάχη που δίνει για την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία.  Το «χρυσό» γκολ πέτυχε ο Αριγίμπι στο 75΄. Έτσι, τα «καναρίνια» ανέβηκαν στην 11η θέση της κατάταξης, ξεπερνώντας τη Λαμία και τον ΟΦΗ.

Βαθμολογία Super League

Βαθμολογία Super League: Τα χθεσινά ματς

Από τις χθεσινές αναμετρήσεις μεγάλος κερδισμένος της αγωνιστικής ήταν ο Αστέρας Τρίπολης ο οποίος αν και δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο, κατάφερε να φτάσει τον Παναθηναϊκό στο βαθμολογικό πίνακα, με την ισοπαλία που απέσπασε. Ο τελευταίος ήταν και ο μεγαλύτερος χαμένος της πρώτης ημέρας της 25ης αγωνιστικής, αφού γνώρισε την ήττα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα. Η ομάδα της ΑΕΛ προέβη σε μια σπουδαία νίκη κόντρα στον ΟΦΗ με 2-3, βάζοντας φωτιά στις τελευταίες θέσεις του αγωνιστικού πίνακα. Η 25η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί με τον αγώνα ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης (19:30).

Βαθμολογία Super League

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments