Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Άρης 2-2

ΠΑΟΚ – Άρης 2-2
ΠΑΟΚ - Άρης: Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, σε ένα ματς γεμάτο «εκπλήξεις».

Βροχή τα γκολ σήμερα στη Super League για την 25η αγωνιστική. Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Λαμίας  και του Παναιτωλικού επί του Βόλου , ήρθε η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη και έβαλε το κερασάκι στην τούρτα. Αν και οι γηπεδούχοι στερήθηκαν τον Χρήστο Τζόλη που ταλαιπωρείται από ίωση στέρησαν τελικά τη νίκη από τους “κιτρινόμαυρους” που προηγούνταν με 2-0 και είδαν το ματς να έρχεται τούμπα.

ΠΑΟΚ – Άρης: Το ματς

Ο Άρης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς στο 17′. Μετά από σέντρα του Μπερτόγλιο ο Μπρούνο Γκάμα έπιασε ένα ωραίο σουτ στην κίνηση, ωστόσο ο Ζίβκοβιτς έδιωξε την μπάλα. Η ανωτερότητα του Άρη καρποφόρησε λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ, ο οποίος ήταν άφαντος επιθετικά στα πρώτα 25 λεπτά. Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» άνοιξαν το σκορ στο 26′ με τον Μπερτόγλιο.

ΠΑΟΚ - Άρης

ΠΑΟΚ – Άρης

Στο β’ μέρος ο Πάμπλο Γκαρσία έβαλε και δεύτερο επιθετικό, στην προσπάθειά του για την ανατροπή, με τον Σφιντέρσκι να παίρνει τη θέση του Καγκάβα. Ο ΠΑΟΚ πίεσε ψηλά, ψάχνοντας την ισοφάριση. Ωστόσο, στο 69′ μετά από κλέψιμο του Μαντσίνι στον Τσιγγάρα, η μπάλα έφτασε στον Γκάμα, που έκανε το σουτ. Ο Ζίβκοβιτς έδιωξε, αλλά ο Μάνος βρήκε δίχτυα και έκανε το 0-2.

Στο 84′ ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει, με τον Δεληζήση να διώχνει πάνω στη γραμμή την προσπάθεια του Βαρέλα. Εν τέλει οι γηπεδούχοι έφτασαν τελικά στο γκολ στο 87′, όταν ο Ίνγκασον έκανε το 1-2. Ο ίδιος παίκτης κέρδισε λίγο αργότερα και πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βεϊρίνια ο οποίος νίκησε τον τερματοφύλακα του Άρη και ισοφάρισε σε 2-2.

ΠΑΟΚ – Άρης: Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Ίνγκασον, Ροντρίγκο (80′ Ελ Καντουρί), Σβαμπ (80′ Μπάμπα), Τσιγγάρας, Καγκάβα (46′ Σφιντέρσκι), Ουάρντα, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Κρμέντσικ.

Άρης: Μπουσέ, Σάκιτς, Ροζ, Δεληζήσης, Σούντγκρεν, Σάσα, Τζέγκο, Μπρούνο (55′ Μάνος), Μπερτόγλιο (71′ Σίλβα), Γκάμα (71′ Κάτσε), Μαντσίνι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments