Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς: Έφτασε τις 100 νίκες με τον Ολυμπιακό

Πέδρο Μαρτίνς: Έφτασε τις 100 νίκες με τον Ολυμπιακό
Πέδρο Μαρτίνς: Ο Πορτογάλος τεχνικός έφτασε τις 100 νίκες στον πάγκο του Ολυμπιακού μετά το τρίποντο επί της Λαμίας για το πρωτάθλημα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποτελεί χωρίς αμφιβολία τον καλύτερο προπονητή στη χώρα μας. Ο Πορτογάλος ήρθε στη χώρα μας για τον Ολυμπιακό και με τη δουλειά του κατάφερε να κερδίσει τον σεβασμό όλης της φίλαθλης Ελλάδας. Το πόσο πετυχημένο είναι το πέρασμα του Μαρτινς από τον πάγκο των Περαιωτών φαίνεται και από τα νούμερα. Αλλά και από το γεγονός κατά καιρούς υπάρχουν ομάδες που παρακολουθούν την περίπτωσή του.

Στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Λαμία οδήγησε και πάλι την ομάδα του στη νίκη. Κάθε νίκη μπορεί να δίνει τρεις βαθμούς, αλλά η συγκεκριμένη ήταν ιδιαίτερη για τον Πορτογάλο τεχνικό. Οι Πειραιώτες επικράτησαν 3-0 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League και ο Πορτογάλος τεχνικός στρογγυλοποίησε τις νίκες του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. O 50χρονος προπονητής, ο οποίος ανέλαβε το καλοκαίρι του 2018 τους Πειραιώτες, έφτασε τις 100 νίκες με τον Ολυμπιακό σε όλες τις διοργανώσεις.

Πέδρο Μαρτίνς: Στο β’ μέρος είχαμε το μυαλό μας στην Άρσεναλ, πιστεύω ότι θα είναι έτοιμος ο Μπα

Για το ματς με τη Λαμία: «Ήταν ένα καλό πρώτο ημίχρονο, βάλαμε νωρίς τα γκολ, αλλά στο δεύτερο μέρος το θέαμα δεν ήταν καλό. Το μυαλό των παικτών ήταν στην Αρσεναλ. Σε τέτοια παιχνίδια με άδεια γήπεδα, δεν βοηθάει η κατάσταση. Το κοινό θα μας βοηθούσε για να έχουμε καλύτερη εικόνα στο δεύτερο μέρος. Το δεύτερο ημίχρονο θα το χαρακτήριζα κρύο».

Για τον τραυματισμό του Μπα: «Έχουμε πολλούς τραυματισμούς στην ίδια θέση, στο κέντρο της άμυνας. Ο Μπα θα είναι έτοιμος πιστεύω για την Πέμπτη. Ελπίζω ότι δεν είναι σοβαρό. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Συμβαίνουν κάποια που σε ανησυχούν, αλλά πιστεύω όλα θα πάνε καλά».

Για την Άρσεναλ: «Η ομάδα είναι πολύ καλά προετοιμασμένη και πρέπει να προσαρμοστούμε στις καταστάσεις. Δε βοηθούν οι άδειες εξέδρες. Αν είχε κόσμο εδώ, θα απαιτούσε καλύτερο θέαμα. Είμαστε καλά πνευματικά και σωματικά για το παιχνίδι της Πέμπτης. Όλη η ομάδα από άποψη φυσικής κατάστασης είναι καλά. Αυτό μας κάνει να νιώθει καλά».

Για το θετικό σχόλιο του Γρηγορίου για εκείνον: «Είμαι περήφανος να ακούω τόσο καλά λόγια από τους συναδέλφους μου. Εχω καλή σχέση με τους προπονητές. Αποδέχομαι τα καλά λόγια και ανταποδίδω γιατί ο κ. Γρηγορίου έχει κάνει μία πολύ καλή δουλειά στην Λαμία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments