Αθλητισμός

Ντούσαν Μπάγεβιτς: Σκέψεις για επιστροφή στην ΑΕΚ

Ντούσαν Μπάγεβιτς: Σκέψεις για επιστροφή στην ΑΕΚ
Ντούσαν Μπάγεβιτς: Οι άνθρωποι της ΑΕΚ σκέφτονται να φέρουν και πάλι τον έμπειρο τεχνικό στην ομάδα για να αναλάβει κάποιο θεσμικό πόστο.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε αποσυρθεί από τους πάγκους και είχε αναλάβει θέση στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο Βόσνιος τεχνικός βρισκόταν σε διοικητική θέση στους “κιτρινόμαυρους” από την έναρξη του restart. Ωστόσο όταν η εθνική ομάδα της χώρας του βρέθηκε σε δύσκολη κατάσταση επέλεξε να αποδεχτεί την πρόταση. Ο έμπειρος τεχνικός όχι μόνο δέχτηκε να επιστρέψει στους πάγκους, αλλά προσπάθησε να επαναφέρει την Βοσνία σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης. Παρά τις προσδοκίες που υπήρχαν, πριν από λίγο καιρό ο Μπάγεβιτς αποχώρησε.

Όλο αυτό το διάστημα ο Βόσνιος τεχνικός είναι ελεύθερος, αλλά δεν φαίνεται πως επιθυμεί να δουλέψει σε κάποια ομάδα. Άλλωστε είχε ήδη σταματήσει να ασχολείται με την προπονητή και η επιλογή της εθνικής ήταν εξαίρεση. Ωστόσο δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο να αναλάβει μια θέση κοντά σε ποδοσφαιρικό τμήμα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ανεξάρτητα τη θέση που είχε κατά καιρούς, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν πάντα κοντά στο ποδόσφαιρο.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς

Ντούσαν Μπάγεβιτς: Το σκέφτονται στην ΑΕΚ

Σύμφωνα με τη “Sportday” πάντως υπάρχει παράθυρο επιστροφής του στην Ένωση, αφού το όνομά του βρίσκεται ξανά στη σκέψη του Δημήτρη Μελισσανίδη. Η φιλία των δύο ανδρών άλλωστε παραμένει ακλόνητη. Όμως δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή σαφής εικόνα για το αν έχει προκύψει κι επαφή ανάμεσά τους.

Από εκεί και πέρα πάντως, εφόσον αποφασιστεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να βρεθεί και ένας ταιριαστός ρόλος στον Μπάγεβιτς ο οποίος θα είναι λειτουργικός. Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης εξάλλου θα ήθελε η είσοδος της ομάδας στο νέο γήπεδο να περιλαμβάνει ως μέλος και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, αλλά ο τελευταίος θα επέστρεφε μόνο εφόσον πειθόταν ότι θα έχει ουσιώδη ρόλο.

Θυμίζουμε ότι τον τελευταίο καιρό υπάρχουν πολλές ανακατατάξεις σε επίπεδο στελεχών της ΠΑΕ. Οπότε δεν αποκλείεται να βρεθεί ο κατάλληλος ρόλος για τον Βόσνιο και να τον δούμε ξανά στην οικογένεια της ΑΕΚ. Θυμίζουμε ότι ο Μπάγεβιτς και η Ένωση έχουν τη δική τους ξεχωριστή ιστορία, με αγάπη, μίσος και πολλές επιστροφές σε διαφορετικές θέσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments