Αθλητισμός

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Σεβίλλη: 2-2

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Σεβίλλη: 2-2
Μπορούσια Ντόρτμουντ - Σεβίλλη: Η γερμανική ομάδα πανηγύρισε την πρόκριση στους «8» του Champions League με πρωταγωνιστή τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Στους «8» του Champions League η Μπορούσια Ντόρτμουντ αφού ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Σεβίλλη και σε συνδυασμό με το σκορ του πρώτου αγώνα επικράτησε 5-4. Η ομάδα της Ανδαλουσίας προσπάθησε, λίγο έλειψε στο τέλος να στείλει το ματς στην παράταση, αλλά δεν τα κατάφερε.

Και τα δύο γκολ της Ντόρτμουντ πέτυχε -ποιος άλλος- ο Έρλινγκ Χάαλαντ που συνεχίζει να γράφει ιστορία με τις εμφανίσεις του στη διοργάνωση. Μάλιστα, έφτασε γρηγορότερα από οποιονδήποτε άλλο παίκτη τα 20 γκολ στο Champions League.

Τα γκολ της Σεβίλης τα σημείωσε ο Γιουσέφ Εν-Νεσίρι, αλλά δεν έφτασαν για να ισοφαρίσει η ομάδα της Ανδαλουσίας το σκορ του πρώτου αγώνα.

Στην πρώτη της φάση στο παιχνίδι η Ντόρτμουντ σκόραρε στο 35′. Οι παίκτες της Σεβίλλης έχασαν την μπάλα, ο Νταχούντ τροφοδότησε τον Ρόις στα αριστερά της περιοχής, ο οποίος γύρισε στον Χάαλαντ για να κάνει το 1-0.

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Σεβίλλη: Η πανηγυρική ανάρτηση της γερμανικής ομάδας

Στη συνέχεια ο Χάαλαντ βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 54′. Ο επιθετικός της Ντόρτμουντ έχασε το πρώτο πέναλτι, δόθηκε όμως επανάληψη και σε αυτή πέτυχε το γκολ, ενώ είχε και μια αψιμαχία με τον Μπόνο. Στο 68′ ο Εν-Νεσίρι ευστόχησε και αυτός σε πέναλτι και μείωσε για τη Σεβίλλη.

Στο 96′ Ο Ράκιτιτς έβγαλε τρομερή σέντρα από τα αριστερά προς τον Εν-Νεσίρι μέσα στην περιοχή, ο οποίος με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα, αλλά η Σεβίλλη δεν είχε άλλο χρόνο για να ψάξει το γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ντόρτμουντ: Χιτς, Μορέι (95′ Μενιέ), Τσαν, Χούμελς, Σουλτς (89′ Ζαγκαντού), Ντιλέινι, Νταχούντ, Μπέλινγχαμ, Αζάρ (Πάσλατσκ 67′), Χάαλαντ, Ρόις.

Σεβίλλη: Μπούνου, Νάβας, Κουντέ, Κάρλος, Ακούνια, Φερνάντο (Ράκιτιτς 86′), Χορδάν (60′ Γκόμες), Όσκαρ Ροντρίγκες (79′ Τόρες), Οκάμπος (60′ Ντε Γιονγκ), Εν-Νεσίρι, Σούσο (86′ Ελ Χαντάντι).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments