Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη ο άνδρας της επίθεσης

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη ο άνδρας της επίθεσης
Νέα Σμύρνη: Στα χέρια της ΕΛΑΣ ο 30χρονος χούλιγκαν που ξεκίνησε την επίθεση στον αστυνομικό, στα χθεσινά επεισόδια της Νέας Σμύρνης.

Χθες στη Νέα Σμύρνη επικράτησεπανικός. Ωστόσο πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι συνελήφθη ο 30χρονος που έτρεξε περίπου 100 μέτρα και έριξε τον αστυνομικό από τη μηχανή, στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης. Πρόκειται για 30χρονο Έλληνα, ιρακινής καταγωγής, οπαδό του Ολυμπιακού, ο οποίος συνελήφθη στον Ασπρόπυργο.

Πρόκειται για 30χρονο Έλληνα, ιρακινής καταγωγής, οπαδό του Ολυμπιακού, ο οποίος συνελήφθη στον Ασπρόπυργο. Ο εντοπισμός του “Ινδιάνου”, όπως τον χαρακτηρίζουν οι αστυνομικοί με βάση την πρακτική που ακολούθησε, καθώς διένυσε τουλάχιστον 100 μέτρα και πέταξε τον αστυνομικό από τη μοτοσικλέτα, στην οποία ήταν συνεπιβάτης, ήταν θέμα ωρών για την ΕΛΑΣ, μετά τη σύλληψη ενός άλλου άνδρα, 22χρονου, που φέρεται να συμμετείχε στον άγριο ξυλοδαρμό του αστυνομικού.

​​​​Νέα Σμύρνη: Ποιος είναι ο δράστης

Ο συγκεκριμένος είναι αλλοδαπός, κάτοικος των Νοτίων Προαστίων και είναι γνωστός οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας με ιστορικό βίαιης οπαδικής συμπεριφοράς. Στις εικόνες εντοπίστηκε να κρατάει σιδηρολοστό και να συμμετέχει στην ομάδα των μπαχαλάκηδων που επιτέθηκε στον αστυνομικό.

Νέα Σμύρνη

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο 22χρονος έχασε το πορτοφόλι του στο σημείο της επίθεσης στον αστυνομικό. Μετά από ώρα προσέφυγε ο ίδιος σε αστυνομικό τμήμα όπου δήλωσε την απώλεια του πορτοφολιού του. Από την έρευνα της ΕΛΑΣ διασταυρώθηκε η συμμετοχής του στη δολοφονική επίθεση και συνελήφθη. Οι υπόλοιποι συλληφθέντες δεν είχαν απασχολήσεις τις Αρχές πριν από το περιστατικό ενώ οι περισσότεροι εξ αυτών είναι ανήλικοι.

​​​​Νέα Σμύρνη: Πώς έγινε η επίθεση

Η ομάδα ΔΡΑΣΗ βρέθηκε στο σημείο με 10 μοτοσικλέτες και 20 αστυνομικούς, καθώς είχαν εντολή να περιπολούν στα στενά της περιοχής, κυρίως μετά την επίθεση αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης προκειμένου είτε να ειδοποιούν για τον εντοπισμό ύποπτων ατόμων στην ευρύτερη περιοχή είτε, αν χρειαζόταν, να προχωρούσαν σε προσαγωγές ή συλλήψεις. Κάποια στιγμή εγκλωβίστηκαν στην οδό της Αγίας Φωτεινής κι επιχείρησαν να διασχίσουν την οδό Πλαστήρα, καθώς βρέθηκαν στον κύριο όγκο των συγκεντρωμένων και κυρίως εκείνων που έκαναν τις επιθέσεις. Μάλιστα, με χειροβομβίδες κρότου λάμψης επιχείρησαν να ανοίξουν το πεδίο και να διασχίσουν την οδό Πλαστήρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments