Lifestyle

Μαίρη Συνατσάκη: Με ή χωρίς μακιγιάζ παραμένει κουκλάρα

Μαίρη Συνατσάκη: Με ή χωρίς μακιγιάζ παραμένει κουκλάρα
Μαίρη Συνατσάκη: Τι ανέβασε στα social media της η youtuber.

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι μια όμορφη γυναίκα, YouTuber και παρουσιάστρια, που δεν διστάζει να εκφράσει τη γνώμη της για διάφορα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα. Το τελευταίο χρονικό διάστημα το όνομά της ακούστηκε αρκετά, καθώς έγινε γνωστό ότι υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον Νίκο Μουτσινά. Επίσης, η ίδια αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης τρεις φορές.

Η 36χρονη αγαπά τα social media και ειδικά το Instagram. Καθημερινά ανεβάζει φωτογραφίες και stories, στα οποία άλλοτε απλά μας δείχνει τον εαυτό της και την ρουτίνα της και άλλοτε περνά τα δικά της μηνύματα. Όπως ακριβώς συνέβη στο τελευταίο της post. Τι δημοσίευσε;

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ανέβασε μια δική της φωτογραφία, όπου βλέπουμε δύο πτυχές της. Συγκεκριμένα, βλέπουμε την παρουσιάστρια να έχει χωριστεί «στα δύο». Από τη μια τη βλέπουμε άψογα μακιγιαρισμένη, με λείο δέρμα, χωρίς καμία «ατέλεια», με ψεύτικο χρώμα ματιών. Από την άλλη τη βλέπουμε χωρίς ίχνος μακιγιάζ πάνω της.

«Πιο πολλή αλήθεια για τις γυναίκες. Λιγότερη πίεση να ταιριάξουν σε μικρά κουτάκια που εξυπηρετούσαν για αιώνες την κοινωνία. Περισσότερη ελευθερία. Περισσότερη συμπόνια. Πιο πολύ οι εαυτές μας. Πιο πολύ μαζί. Όλες μας μαζί. Σας αγαπάω γυναίκες και σας ευγνωμονώ για τους δρόμους που ανοίγετε για εμένα» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα θέλοντας να στείλει το μήνυμα ότι, οι γυναίκες δε χρειάζονται τίποτα για να δείχνουν όμορφες.

Μαίρη Συνατσάκη: Δείτε την ανάρτηση που ξεπέρασε τα 65 χιλιάδες likes

Μαίρη Συνατσάκη: To σχόλιό της για τα επεισόδια στην Νέα Σμύρνη

Η Youtuber πάντως δεν διστάζει να εκφράσει την άποψή της για τα τεκταινόμενα παίρνοντας μάλιστα θέση. Το ίδιο έκανε παρακολουθώντας τις εικόνες αστυνομικής βίας σε βάρος πολιτών στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ξέσπασε λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Για ποιον λόγο αυτό το ξύλο; Για ποιον λόγο σε έναν άοπλο πολίτη αυτή η βία; Παιδιά για τον Θεό, μη μου στέλνετε τέτοιου είδους μηνύματα. Δεν είναι γκομενικό το ζήτημα, δεν μας ενδιαφέρει να ακούσουμε την άλλη πλευρά. Εάν έγινε ντου στους αστυνομικούς, λίγη ώρα πριν και μετά νευρίασαν και ξέσπασαν σε ένα πολίτη, είναι προβληματικό. Εάν έχεις παραβεί τα μέτρα, να πληρώσεις το πρόστιμο. Το ξύλο δεν νομιμοποιείται με κανέναν τρόπο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments