Ελλάδα

Μαίρη Συνατσάκη: «Έχω πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης τρεις φορές» – Πότε ήταν η πρώτη

Μαίρη Συνατσάκη: «Έχω πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης τρεις φορές» – Πότε ήταν η πρώτη
Μαίρη Συνατσάκη: Συνεχίζονται οι καταγγελίες γυναικών για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης μετά τον δρόμο που άνοιξε η Σοφία Μπεκατώρου.

Μια σειρά από καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση έχουν δει το φως της δημοσιότητας έπειτα από όσα βρήκε τη δύναμη να αποκαλύψει η Σοφία Μπεκατώρου. Η Μαίρη Συνατσάκη, YouTuber και παρουσιάστρια αποκάλυψε από το κανάλι της ότι και η ίδια έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και, μάλιστα, όχι μία, αλλά τρεις φορές.

Μάλιστα, την πρώτη φορα η καταγγέλλουσα ήταν μόλις 7 ή 8 χρονών. Η γνωστή YouTuber ασχολήθηκε στην εκπομπή που παρουσιάζει στο κανάλι της με το γιατί μίλησε τώρα η Σοφία Μπεκατώρου.

«Γιατί μίλησε τώρα η Σοφία», είναι και ο τίτλο του βίντεο που ανέβασε η παρουσιάστρια, ενώ, ανάμεσα σε άλλα, σημείωσε πως: «Εγώ προσωπικά έχω υπάρξει τρεις φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στη ζωή μου. Κάθε φορά που θέλω να μιλήσω σε κάποιον δικό μου άνθρωπο γι’ αυτό, αναγνωρίζω πάρα πολλά από τα στοιχεία που διάβασα. Θέλω να το υποτιμήσω, θέλω να πω ότι δεν ήταν τόσο σημαντικό όσο κάτι άλλο που έχει συμβεί κάπου αλλού, δεν είμαι πάρα πολύ σίγουρη ότι αυτό ήταν αλλά μήπως ήταν και γι’ αυτό το συζητάω».

Στη συνέχεια είπε: «Το πρώτο σκηνικό έγινε όταν ήμουν 7 ή 8 ετών και το άλλο έγινε στα 17. Θυμήθηκα αυτά τα περιστατικά πολλά χρόνια αργότερα και αφού είχα ξεκινήσει από τα 19 μου ψυχοθεραπεία, το θυμήθηκα σαν έκλαμψη, έσκασε κάποια στιγμή στο μυαλό μου ως πληροφορία σε ένα ψυχοθεραπευτικό session που είχα κάνει.

Το τελευταίο περιστατικό που συνέβη ήταν τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε και χαίρομαι που τη στιγμή που συνέβη σήκωσα το τηλέφωνο και πήρα δύο ανθρώπους να τους το πω».

Δείτε το βίντεο της Μαίρης Συνατσάκη

Να θυμίσουμε ότι σήμερα Τετάρτη 20 Ιανουαρίου η Σοφία Μπεκατώρου όχι μόνο κατέθεσε στον Εισαγγελέα για τη δική της περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης, αλλά και για μία ακόμα που δεν έχει παραγραφεί. Στη συνέχεια, ο Νίκος Κακλαμανάκης, μιλώντας στο MEGA, υποστήριξε ότι η νέα καταγγελία που έκανε η χρυσή Ολυμπιονίκης αφορά μια ανήλικη (την περίοδο της σεξουαλικής κακοποίησης) και το φριχτό περιστατικό συνέβη πριν από 9 χρόνια.

Τόνισε ότι δεν μπορεί να πει περισσότερα γι’ αυτό, καθώς η τώρα 21χρονη κοπέλα μένει σε μια κλειστή κοινότητα, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει η Σοφία Μπεκατώρου που έκανε και την καταγγελία στον Εισαγγελέα. Όπως όλοι καταλαβαίνουμε, αναμένονται εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments