Lifestyle

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η είδηση της χρονιάς

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η είδηση της χρονιάς
Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτές τις ημέρες λαμβάνουν χώρα οι τελικές συμφωνίες, ενώ τέλος της εβδομάδας θα έχουν οριστικοποιηθεί και τα ονόματα.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ετοιμάζει να γυρίσει μια εκπομπή – υπερπαραγωγή, για πρώτη φορά θα δει το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»  όπου κάθε Σάββατο είναι η μια από τις αγαπημένα προγράμματα. 12 grande ονόματα της νυχτερινής Αθήνας να πιάνουν τα μικρόφωνα και να συνεργάζονται στον τηλεοπτικό αέρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», ο ΣΚΑΪ «μαγειρεύει» το πρώτο τηλεοπτικό αφιέρωμα στον Φοίβο -ο οποίος βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του House of Fame-, στο οποίο θα συμμετάσχουν 12 καλλιτέχνες που έχουν άρρηκτα συνδέσει την επιτυχία τους μαζί του. Ο πρώτος που έχει «κλειδώσει» είναι ο Βασίλης Καρράς, ο οποίος ωστόσο δεν θα βρεθεί στο πλατό της εκπομπής, αλλά θα εμφανιστεί σε ζωντανή σύνδεση από τη Θεσσαλονίκη, μαζί με την ορχήστρα του. Αυτό συμβαίνει καθώς είναι πολύ δύσκολο ο κάθε καλλιτέχνης να βρεθεί με τη δική του ορχήστρα στο στούντιο, κυρίως εν μέσω πανδημίας.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Το αφιέρωμα στον Φοίβο

Αυτές τις ημέρες λαμβάνουν χώρα οι τελικές συμφωνίες, ενώ μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έχουν οριστικοποιηθεί και τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα βρεθούν στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» για χάρη του μοναδικού Φοίβο. Οι πρώτοι που φέρονται να έχουν πει το «ναι» μετά τον Καρρά, είναι η Δέσποινα Βανδή, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Καίτη Γαρμπή, ο Σάκης Ρουβάς, η Έλλη Κοκκίνου και ο Διονύσης Σχοινάς. Καταλαβαίνουμε, λοιπόν, πως πρόκειται για σύμπραξη μεγατόνων που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στα χρονικά της ελληνικής τηλεόρασης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments